O ploiesteanca a pasit pe covorul rosu de la Los Angeles alaturi de Nadia Comaneci. Au inceput Jocurile Special Olympics 2015. VIDEO

La Los Angeles s-a dat startul Jocurilor Mondiale de vara, Special Olympics 2015. Delegatia Romaniei a pasit pe covorul rosu insotita de gimnasta Nadia Comaneci, in aplauzele spectatorilor. Alaturi de aceasta a stat si prahoveanca Ana Baltag in varsta de 12 ani, pe care noi am intalnit-o in luna martie la Jocurile Regionale Special Olympics de la Campina. De altfel, Nadia Comeneci sustine o campanie pe internet, intitulata” Doneaza un Fan”, ce are ca scop atragerea cat mai multor sustinatori pentru echipa reprezentativa a Romaniei, de la Los Angeles. Va invit acum sa intram si noi in atmosfera de peste ocean.

ana baltag nadia comaneci

Sambata, 25 iulie, delegatia Romaniei a defilat pe covorul rosu alaturi de Nadia Comaneci, pe stadionul Memorial Coliseum, din Los Angeles , la ceremonia de deschidere a Jocurilor Mondiale de Vara “Special Olympics”. Alaturi de gimnasta romanca, in prima linie, a stat si prahoveanca Ana Baltag, in varsta de 12 ani, pe care am intalnit-o in luna martie a acestui an, la Jocurile Regionale Special Olympics, dedicate persoanelor cu dizabilitati intelectuale, ce a avut loc la Campina.

Mereu invingatoare. Asa ii place Anei sa fie inca de la varsta de trei ani, atunci cand, de pe bancile gradinitei, a descoperit inotul.

Jocurile mondiale de la Los Angeles reprezinta un obiectiv important pentru sportivi, insa putini sunt cei care ajung acolo. Anei i-a suras norocul, pentru ca a fost selectata sa reprezinte Romania in acest an la aceasta competitie si spera ca va obtine trofeul mult dorit. De sustinere se bucura si din partea Nadiei Comaneci, care de curand a si lansat o campanie pe internet intitulata « Doneaza un fan«.

Campaniei i s-au alaturat pana in acest moment si Ana Maria Branza dar si Andreea Raducanu. (imagini in folder-ul zilei special olympics). 27 de sportivi romani vor concura la inot, gimnastica artistica, atletism, tenis de masa si fotbal. Pana in prezent inotatorul Alexandru Pasc s-a clasat pe locul 4, in proba de 50 de metri brate. (ilustratie clip alexandru pasc). Deschiderea oficiala a Jocurilor Mondiale de Vara Special Olympics Los Angeles 2015 a fost anuntata de Prima Doamna a SUA, Michelle Obama.

Leave a Comment