O noua baza sportiva la Busteni si o centura ocolitoare pentru oras. Investitiile au incantat-o si pe Gabriela Szabo. VIDEO

Prima baza sportiva moderna, la nivel European, de pe Valea Prahovei, va fi contruita la Busteni. Aceasta va include un stadion, o pista de atletism dar si o sala polivalenta. La discutiile pentru viitorul amplasament a fost prezent si ministrul Tineretului si Sportului Gabriela Szabo. Investitiile nu se opresc aici in Busteni. In luna iunie, va incepe constructia pentru o centura ocolitoare a orasului.

PicMonkey Collage

Valea Prahovei va detine prima baza sportiva moderna, la nivel european si va fi contruita in orasul Busteni, in locul actualului stadion. Baza va include pe langa stadionul in sine si o pista de atlestism, dar si o sala polivalenta cu dotari moderne. Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, a salutat initiativa construirii complexului la Busteni, ce va fi realizat din fonduri europene.

Primarul orasului Busteni, Emanoil Savin, a anunat ca incepand cu luna iunie vor demara si lucrarile la o centura ocolitoare a orasului, care va trece chiar prin spatele viitorului stadion. (poza busteni map)

Fosta campioana, Gabriela Szabo a confirmat ca viitorul stadion ce va fi construit la poalele Bucegilor, va fi ideal pentru competitiile europene. La eveniment a participat si Sandu Ion, presedintele Federatiei Roamane de Atletism, care a precizat ca privelistea oferita de locatia viitoarei baze sportive este identica cu cea din statiunea elvetiana Saint Moritz.

Leave a Comment