O familie din Ploiesti risca sa ajunga in strada. Proprietarii ameninta ca isi vor da foc. Blestemul care ii urmareste pe oameni. VIDEO

O familie din Ploiesti traieste o adevarata drama. Dupa ce in urma cu mai bine de un an si jumatate singurul copil, bolnav de tetrapareza, s-a stins din viata in bratele tatalui sau, iar bunica acestuia a paralizat, acum oamenii sunt amenintati pentru a doua oara cu evacuarea din casa in care locuiesc. Barbatul, rapus de lupta cu autoritatile dar si cu soarta, ameninta ca isi va da foc impreuna cu mama lui, daca nu li se va permite sa locuiasca in continuare in locul unde si-au crescut cu greu copilul bolnav, chiar daca nu dispun nici macar de strictul necesar pentru un trai decent. Urmeaza imagini cu un puternic impact emotional.

familie risca evacuarea colaj '

Drama a inceput in urma cu mai bine de doi ani cand familia Gheorghe a ramas pe drumuri dupa ce au stat cu chirie intr-un apartament, iar propietarul a decis sa vanda locuinta. Atunci au ocupat abuziv o casa situata in Ploiesti, pe strada Panciu pentru a-si putea creste baiatul bolnav de tetrapareza.

In luna februarie a anului 2014, nenorocirea s-a produs. Florinel, baiatul in varsta de 18 ani, s-a stins din viata chiar in bratele tatalui sau. La numai cateva zile, cand familia nici macar nu a apucat sa isi ingroape copilul, Primaria Ploiesti trimitea o hartie oficiala prin care le cerea sa evacueze casa in 10 zile. Dupa toate necazuril prin care a trecut, bunica lui Florin a ramas acum paralizata.

Dupa mai multe somatii, reprezentantii municipalitatii au incercat sa ii evacueze din nou, la mai bine de un an distanta.

Acum barbatul ajuns in pragul disperarii ameninta ca va iesi in strada impreuna cu mama lui si isi vor da foc, daca oficialitatile nu ii vor da posbilitatea sa locuiasca in continuare in casa la care a muncit pentru a-i crea conditiile minime de trai copilului stins din viata.

Camera in care locuieste barbatul alaturi de mama sa, tintuita la pat, nu dispune decat de curent electric, intrucat racordarea la restul utilitatilor nu s-a putut face in lipsa unui contract de inchiriere. Barbatului i s-a mai dat cum o ultima sansa.

Chiar daca in trecut Gigi Becali, i-a ajutat cu bani, barbatul povesteste ca nu a cheltuit banii decat pentru copilul lui si pentru a-i cumpara toate cele necesare. Vecinii spun ca situatia acestei familii este una disperata.

Mama barbatului, traieste in prezent doar cu ajutorului unui aparat de oxigen. Camera in care dorm atat femeia cat si baiatul acesteia, a fost transformata intr-un altar de poze, in amintirea lui Florin.

Leave a Comment