NOI PROBLEME LA TCE / VIDEO

autobuz-tce

Situatia dificila de la Transport Calatori Express, naste noi dipute, declaratii in contradictoriu si chiar o noua greva a angajatilor. Se pare ca decizia relocarii depoului de troilebuze de la Podul Inalt pe strada Gageni, a fost gresit inteleasa de catre soferii TCE. Desi insusi directorul societatii, Nicolae Alexandri a declarat faptul ca este necesara relocare acestui depou in curtea societatii, deoarece costurile de intretinere sunt mult prea mari, cei mai multi angajati sustin faptul ca se doreste desfiintarea liniilor de troleu.

Si primarul municipiului Adrian Dobre, a declarat ca aceasta masura este impusa de nevoia reducerii de consturi in conditiile in care TCE are o situatie financiara dificila,insa nu se pune sub nicio forma problema desfintarii acestor linii.

Cu toare acestea soferii societatii au ales sa protesteze printr-o greva japoneza. O parte dintre sindicaliști susține că măsura ar urma să fie luată în momentul în care în zona Podul Înalt va fi construit un terminal pentru transportul județean de persoane, ca parte a unui proiect pe fonduri europene.

Pe durata lucrărilor la terminal, troleele vor fi înlocuite cu autobuze.Pe perioada grevei japoneze, călătorii nu vor fi afectați.

Leave a Comment