Noi partide pe scena politica din Romania. Doua dintre acestea au fost anuntate in emisiunea Neconventional. VIDEO

Dupa anuntarea in exclusivitate in platoul Neconventional a infiintarii de partide politice atat de senatorul Ioan Ghise, cat si de deputatul Gabriela Lola Anghel, alti parlamentari prahoveni dezvaluie planurile pentru infiintarea unei noi formatiuni pe scena politica: Partidul Romania Unita.

PicMonkey Collage

Planul infiintarii unui nou partid este inceput de mai demult, a marturisit deputatul prahovean Virgil Guran, mai exact din momentul in care acesta a realizat ca este foarte greu de facut ceva in partidele vechi, pentru ca exista un sistem foarte bine implementat, in care unii conduc, iar ceilalti nu prea conteaza.

Alaturi de Virgil Guran in infiintarea noii formatiuni, Partidul Romania Unita, va fi parlamentarul Bogdan Diaconu, dar si prahoveanul Paul Dumbravanu.

Partidul Romania Unita va avea ca sigla imaginea sugestiva a domnitorului Vlad Tepes, a mai precizat Virgil Guran. Documentele constitutive au fost deja depuse la Tribunalul Bucuresti, in acest sens fiind stranse si peste 37.000 de semnaturi.

Dar anunturile nu se opresc aici. Un alt partid va aparea pe scena politica si va avea un singur scop: alinierea salariilor si pensiilor din Romania cu cele din Uniunea Europeana. Senatorul independent Ioan Ghise a facut declaratia in exclusivitate in platoul Neconventional.

Saptamana viitoare, senatorul independent Ioan Ghise va lansa un grup de initiativa, ce va pune bazele unui nou partid politic. Anuntul a fost facut in premiera in platoul Neconventional.

Scopul patidului este unul ce poate fi atins, printr-un plan bine pus la punct, a mai punctat senatorul Ioan Ghise.

Senatorul Ioan Ghise a mai dezvaluit ca partidul politic se va dezvolta preponderent in mediul virtual, cu sedii vrtuale in tara.

Leave a Comment