Noi evenimente culturale la Busteni

Centrul Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni urmeză să fie gazda a noi evenimente culturale, după ce în aceste zile sala de spectacole afost arhiplină la Stagiunea Muzicală de la Buşteni unde au avut loc o serie de conferinţe pe teme de educaţie muzicală pe bază de prezentări, proiecţii şi audiţii sub genericul „Întâlniri cu muzica”.

poza-centrulculturalaurelstroe

În cadrul Stagiunii Muzicale de la Buşteni, Fundaţia „Cavalerii Daciei” – Club UNESCO – preşedinte diplomat ecinomist Ionel Ilie Ciuclea – a prezentat un spectacol muzical cu Corul „Divina Armonie”. În program au fost interpretate arii şi coruri celebre din cele mai frumoase opere, operete, şi musicall-uri din creaţia universală; un adevărat regal muzical cu interpreţi de excepţie care au încântat publicul cu farmecul vocilor lor şi cu minunatele selecţii din creaţia marilor compozitori de operă.

Reprezentanții centrului cultural spun că seria evenimentelor culturale va continua. Sâmbătă, pe 19 noiembrie la ora 18.00, Trupa de Teatru Satiric „Zamora” va prezenta, pe scena Centrului Cultural „Aurel Stroe” din Buşteni, spectacolul de teatru „Bunica la Istanbul” de Dinu Grigorescu – autor şi regizor – având în distribuţie actori amatori din Buşteni şi Sinaia.

Spectacolul a fost realizat de Fundația „Spirit Românesc Pro-arte şi Caritate” în colaborare cu Centrul Cultural „Aurel Stroe” și Primăria din Bușteni, care au asigurat spaţiul de repetiţie precum şi logistice necesară.

Leave a Comment