Nikky Mână Lungă s-a scos, a ajuns iar șef

Înainte de a scrie despre Nikky, se cuvine o paranteză referitoare la editorialul anterior, ”Armani își pierde valoarea” (LINK).
Cristi Manea, poreclit Armani, mi-a transmis: ”ziceți-i, bă, lu’ ăla că n-a fost așa”. Se referea probabil la faptul că declarația sa a fost scoasă din context, în sensul că el își sună subalternii ca să îi pună la treabă, nicidecum ca să comită ilegalități iar declarația sa s-ar traduce ”chiar dacă v-aș suna să faceți nu știu ce, să răspundeți, că voi oricum nu veți avea nicio problemă”.
Acum că s-o fi liniștit și Armani, deși pare greu de crezut, să trecem la elementul Nikky, polițist susținut de PNL.
De acest purtător de legitimație de polițist am auzit prima dată când a aterizat șef la secția doi, după ce activase Economic sub numele de cod, dat de colegi, Nikky Mână Lungă.
Pe numele său Constantin Nicoară, Nikky a reușit o ”performanță” incredibilă: a picat de șapte ori concursul pentru ocuparea postului de șef de secție. Ajuns într-un final șef, Nikky a destabilizat colectivul și i-a disperat pe subalterni în așa hal încât într-o zi polițiștii au ieșit în curtea secției refuzând să lucreze. Revolta, dacă se poate numi așa, a fost repede stopată de judiciariștii trimiși să rezolve problema fără să afle presa.
Nicoară a ieșit la rampă și când un subofițer de la secția 2 a fost înjunghiat. El s-a răstit la colegii victimei, agitați din cauza evenimentului. Chestorul Sorin Oprea, șef al Poliției la acea vreme, l-a expediat pe Nikky la Bucov, în ciuda marilor planuri ale acestuia de a ajunge la Serviciul de Informații și Protecție Internă.
Polițistul a rămas în anonimat până de curând, când a fost uns șef în comuna Apostolache. Se știe că are susținerea PNL, de aceea fac un apel la Mircea Roșca, președinte PNL Prahova: faceți un bine prahovenilor și trimiteți-l pe Nikky pe capul altora, în alt județ.

1 Comment

  1. cristian says:

    Indiferent cum va fi cu politica acest om de nimic va iesi bine.Daca ramane Dosaru e bine,daca urca Ispas,Manea si Ispas il vor manca pe Dosaru pe paine.Acum il sapi pe adjunctul tau, Cristiane?Era cel mai bun pe vremea lui Oprea!

Leave a Comment