Neintelegerea cu un vecin a avut urmari grave in cazul unui barbat din satul Nucet, din comuna prahoveana Gornet. Victima a fost lovita cu un topor. VIDEO

Neintelegerea cu un vecin a avut urmari grave in cazul unui barbat din satul Nucet, din comuna prahoveana Gornet. Dupa ce omul si-a mustruluit consateanul pentru ca animalele acestuia din urma i-ar fi invadat pamanturile in 2014, supararea dintre cei doi are ecouri la un an distanta. Vecinul lezat pentru ca a fost pus la punct, i-a aplicat acum o corectie barbatului si l-a lovit in crestetul capului cu un obiect dur. Lovitura a fost suficienta pentru ca victima sa isi piarda cunostinta si sa ajunga la spital cu o rana la cap dar si cu o muscatura la umar, cel mai probabil de la un catel, in timpul in care zacea inconstient pe jos.

nucet

Domnul Dumitru, in varsta de 44 de ani, isi aduce aminte si acum de cearta pe care a avut-o cu un vecin in urma cu un an. Atunci, omul s-a trezit cu animalele unui vecin pe pamanturile aflate in proprietatea sa. Nemultumit de posibilele daune provocate, domnul Dumitru si-a mustruluit vecinul. La un an distanta a venit si raspunsul consateanului, care l-a lovit cu un obiect dur in crestetul capului.

Dupa ce a cazut lat la pamant, inconstient, omul a fost cel mai probabil muscat si de un catel, asa s-ar putea explica plaga de la umar pe care au constatat-o medicii de la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti.

Din fericire omul se afla acum in afara oricarui pericol, dar va ramane internat pe sectia de chirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti. In tot acest timp, oamenii legii au si deschis o ancheta pentru stabilirea cu exactitate a celor petrecute in satul prahovean Nucet.

Daca va fi gasit vinovat pentru faptele sale, agresorul risca acum o amenda zdravana sau chiar pana la 5 ani de inchisoare.

Leave a Comment