Mitingul „Dreptate pentru sinăieni”

Peste 200 de persoane s-au strâns în fața primăriei din Sinaia pentru a-l susţine pe Vlad Oprea, primarul suspendat din funcție la solicitarea DNA Ploiești din aprilie 2016. Oamenii au stat în frig timp de două ore şi au cerut “Dreptate pentru sinăieni”.

primaria-sinaia

Sinăienii prezenți la miting au scandat lozinci și au spus că îl vor pe primarul Vlad Oprea acolo unde îi este locul, adică la primărie! Oamenii spun că vor să discute si să gaseasca soluția pentru ca primarul Vlad Oprea sa revină la primărie și sa se ocupe de problemele și proiectele începute care acum stagnează.
Sinăienii mai spun că vor ca votul lor sa fie respectat. Primarul suspendat , Vlad Oprea a câștigat în iunie 2015 un nou mandat, însă e nevoit să stea departe de locul de muncă și de colegii săi după ce a primit cu mai multe luni în urmă interdicția de a intra pe ușa primăriei. Oamenii cred în nevinovăția primarului și spun că deocamdată nu s-au găsit probe care să dovedească vinovătia acestuia, fiind împiedicat să își desfășoare munca.
Nemulțumit de situație, Vlad Oprea a contestat decizia DNA la Curtea de Apel din Ploiești, urmând ca decizia finală să fie luată de Înalta Curte de Casație și Justiție. Reamintim că Vlad Oprea este acuzat de abuz în serviciu, iar la ultimul termen instanța de judecată a menţinut controlul judiciar.Astfel că, nici în perioada următoare acesta nu poate să-și desfășoare activutatea și nici să ia legătura cu angajații primăriei din Sinaia.

Leave a Comment