Micile Vedete, Din Nou Pe Platourile De Filmare! VIDEO

Noul scurtmetraj realizat de catre Scoala de Film si Televiziune “Micile Vedete” continua seria de filme cu detectivi inceputa cu “Masina de facut teme” si continuata cu “Scoala de detectivi“.
SV 1
De aceasta data, prima zi de filmare pentru “Detectivel la apa” ne-a gasit la Scoala Ferdinand, acolo unde am putut aduce la viata secventele pline de culoare imaginate de scenarista Claudia Mărgărit. In weekend, in timp ce afara temperaturile se apropiau de limita inghetului, Micile Vedete s-au rasfatat la Splash Academy, iar copii (dar si echipa) au fost foarte incantati de ideea platoului de filmare acvatic si s-au bucurat din plin de apa si de caldura :) Ultima zi de filmare le-a reunit pe Micile Vedete sportive! Astfel, ne-am inceput ziua cu un concurs de inot, la Splash Academy, iar apoi am continuat cu o demonstratie de karate si un joc de baschet, la Scoala Gimnaziala nr 1 “Sfintii Voievozi”

Filmul de scurtmetraj pentru copii cu numărul 20 din portofoliul Școlii „Micile Vedete” -„Detectivel la apă” – va fi lansat în data de 23 Aprilie, în cadrul celei de-a X-a ediții a Premierei filmelor pentru copii. Evenimentul va avea loc la Cinematograful Movieplex din Plaza România, în fața a peste 350 de spectatori.

Leave a Comment