Mesajul lui Liviu Dragnea pentru noul presedinte PSD Prahova: “A avut curaj sa spuna ce gandeste”

La sfarsitul votului pentru alegerea noului presedinte al PSD Prahova, Liviu Dragnea, prezent la Ploiesti special pentru a participa la Conferinta Judeteana a social-democratilor a avut un mesaj pentru Bogdan Toader, vicepresedintele Consiliului Judetean Prahova. 

dragnea ploiesti

Chiar daca la sfarsitul Conferintei Judetene a PSD Prahova Bogdan Toader nu a mai avut un contracandidat in cursa pentru sefia judeteana a social-democratilor, Liviu Dragnea, presedintele organizatiei nationale, a tinut sa il felicite pentru victoria obtinuta si pentru noul sau mandat.

“A vorbit liber. A avut curaj sa spuna ceea ce gandeste, pentru mine conteaza enorm”, a declarat Liviu Dragnea.

bogdan toader

La polul opus in discursul lui Liviu Dragnea de la Ploiesti s-a aflat fostul edil ploiestean, Iulian Badescu, aflat sub control judiciar, intr-un dosar in care este acuzat de procurorii DNA Ploiesti de mai multe fapte de coruptie savarsite atat in mandatul de primar, cat si in cel de senator.

“PSD Ploiesti trebuie sa isi ceara scuze ploiestenilor. Este primul gest de cainta si respect pentru locuitorii acestui oras. Si de aici inainte putem spera ca le vom recastiga oamenilor increderea. Nu putem pune sub pres lucrurile care nu ne convin si care s-au intamplat”, a tinut sa precizeze pentru toti cei aflati in Sala Casei de Cultura a Sindicatelor, la sfarsitul Conferintei Judetene a PSD Prahova, Liviu Dragnea, presedintele organizatiei nationale a social-democratilor.

Desi initial pe lista candidatilor se aflau sase persoane, in timpul Conferintei Judetene a PSD Prahova, desfasurata la Ploiesti, vineri, 18 septembrie, in timpul lucrarilor, cinci dintre ei s-au retras. Este vorba de senatorii Daniel Savu si Radu Oprea, consilierul PSD de la Valenii de Munte Andrei Nicolae, propunerea Organizatiei de Femei a PSD Prahova, Adina Mihalcea si primarul comunei Cornu, Cornel Nanu. In acest fel, castigatorul, prin vot deschis, este Bogdan Toader, cel care din acest moment este noul presedinte al PSD Prahova.

Leave a Comment