LUPTA CONTRA CRONOMETRU PENTRU VIAȚĂ / VIDEO

vladLa scurt timp dupa ce au spus “Da” în fața lui Dumnezeu, doi tineri ploieșteni au primit o veste cruntă. La doar 26 de ani, el a aflat ca are o tumora pe creier, iar singura soluție este o operație în Germania. Costurile interventiei și tratamentului se ridică însa la 45 000 de euro. O suma prea mare pentru soții aflati la început de drum.
Primele probleme au aparut cu câteva zile înainte de nuntă, cand pleoapa ochiului stâng al lui Vlad a căzut. Dupa o serie de investigații, realizate pe parcursul a mai multe zile, a venit și cruntul verdict, chiar la întoarcea celor doi din luna de miere: o tumoră pe creier.
Medicii din țara i-au spus fără rezerve că aici nu are șanse de vindecare. Speranța vine însa din Germania, acolo unde deja Vlad a fost programat pentru operație pe data de 17 noiembrie.
Vlad ar trebui operat de urgență pentru că riscă să facă oricând un stop cardiorespirator. Operația din Germania este una însă extrem de costisitoare: 45 000 de euro ar trebui sa scoată din buzunar cei doi pentru costul operației, tratamentul preoperator și două săptămâni de spitalizare. Tinerii însă nu dispun de atația bani.
Operația este una dificilă și deși riscurile ar putea speria pe oricine, Vlad este dispus să și le asume. Până atunci însă visează să poate ajunge în Germania.
Cei care își doresc să îi ajute pe soții Brașoveanu pot face donații pe numele Bratu Andra Madalina în urmatoarele conturi:
RO96RNCB0604080329500001 RON
RO08RNCB0205080329500001 EUR
COD BICSWIFT: RNCBROBU
redactor: Andreia Marin

Leave a Comment