Liviu Dragnea, despre PSD Prahova, daca nu se linistesc apele: “se DIZOLVA tot si se reia de la ZERO”. Filmul saptamanii de FOC de la filiala din judet. VIDEO

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD ameninta filiala din Prahova cu dizolvarea, asta daca nu se va tine cont la nivel judetean de sfatul sau. Declaratiile lui Dragnea au fost facute in numele stabilitatii partidului. Dragnea mai sustine si ca exista prea multa patima in organizatia de Prahova, dar ca nu va permite nimanui sa confiste vreo parte din PSD. 

liviu dragnea

Discutie Liviu Dragnea – reporter: 

Liviu Dragnea, presedinte interimar PSD – “Noi avem nevoie acum de stabilitate, daca cineva incearca sa destabilizeze acea organizatie (n.r. de la Prahova), le transmit tuturor ca nu o sa aiba success. Fac un ultim apel sa devina calmi, fara amenintari reciproce”

Reporter: - “Daca nu se tine cont de avertisment”

Liviu Dragnea, presedinte interimar PSD – “In situatii de genu se dizolva tot si se reia de la zero”


Mesajul lui Dragnea vine in contextul scandalului iscat pentru sefia PSD Prahova. Numirea lui Codrin Stefanescu ca sef interimar al organizatiei judetene nu a fost primit bine de presedintele suspendat al Consiliului Judetean Mircea Cosma. Acesta a anuntat ca isi ridica autosuspendarea pentru a-si relua calitatea de presedinte plin al PSD Prahova. Ceea ce face ca Stefanescu sa ramana doar coordonator, spunea Mircea Cosma.

Intre timp, Mircea Cosma pare sa se fi impacat cu decizia luata de la Bucuresti de mai marii partidului.

Sursa video: B1.ro

“La Prahova nu este o situatie bizara, ci foarte proasta, le transmit colegilor mei ca cei care au un asemenea comportament care a iscat conflicte interne la asemenea cote, categoric nu dovedesc faptul ca tin la acest partid si vreau sa inteleaga toti ca nu vom permite nimanui sa confiste nicio bucata din partid, indiferent despre cine este vorba”
a mai spus Dragnea intr-o conferinta de presa sustinuta joi seara.

Rares Enescu, amenintat de Vlad Cosma

Lupta pentru putere din PSD Prahova a atins cote alarmante, dupa ce secretarul executiv de la judet, Rares Enescu, sustine intr-o plangere trimisa pe 12 iunie senatorului Daniel Savu, la acea data presedinte interimar la Prahova, ca pe 11 iunie, in jurul orei 15:00, cand se afla in sediul PSD Prahova, a fost agresat de deputatul PSD Vlad Cosma, fiul presedintelui suspendat al Consiliului Judetean Prahova Mircea Cosma.

“M-a abordat agresiv intr-unul din birouri (…) afirmand despre mine ca daca mai vorbesc ceva despre el si tatal dumnealui (Mircea Cosma) are el grija (…) in continuare m-a agresat verbal si fizic impingandu-ma si pozitionandu-se in usa sa nu pot pleca. A continuat: ‘ca sunt fiul lui Mircea Cosma si care are trei persoane care oricand pot face…plangere…’ (…) m-am simtit amenintat si faptele dlui deputat mi-au dat de inteles ca viata si siguranta mea imi sunt amenintate”
, spune acesta in plangere (plangerea completa mai jos), potrivit stiripesurse.ro. Declaratia completa a lui Rares Enescu, AICI.

Daniel Savu, amenintat de Razvan Alexe

In acelasi context, senatorul Daniel Savu a fost amenintat de razvan Alexe. Totul a plecat de la o postare pe blog a lui Daniel Savu – membru al Comisiei Parlamentare de Control al SRI si, totodata, senator PSD Prahova -, prin care politicianul isi anunta candidatura la conducerea social-democratilor prahoveni.

“De cand mi-am anuntat candidatura la conducerea PSD Prahova, eu si colaboratorii mei apropiati, Ion Eparu, Augustin Mitu si Rares Enescu, am primit diverse tipuri de amenintari. Pentru exemplificare, prezint sesizarea pe care mi-a inaintat-o Rares Enescu, fapt care m-a determinat, ca demnitar si membru al Comisiei de supraveghere a SRI, sa solicit oficial, pentru toti cei vizaţi, protectia institutiilor abilitate. Voi solicita ca aceasta protectie sa fie extinsa si in cazul lui Razvan Alexe, intrucat declaratia ‘il sfatuiesc sa isi vada de treaba’ cu referire la persoana mea, asa cum a fost consemnata in spatiul public, o consider o amenintare, atat la integritatea mea fizica, intrucat vine din partea unuia care a fost definit ‘interlop’ de catre opinia publica, cat si o tentativa de intimidare, pentru a nu mai candida la functia de presedinte al PSD Prahova”
, scrie Daniel Savu pe blog-ul sau.

Saptamana schimbarilor in PSD Prahova

Odata ajuns in scaunul de interimar al PSD, Liviu Dragnea a facut o serie de modificari. Prima dintre ele a fost numirea lui Codrin Stefanescu in functia de interimar la Prahova, asta la scurt timp dupa ce Mircea Cosma, autosuspendat pe hartie de la sefia formatiunii politice, a declarat ca isi va relua fotoliul la partid.

Senatorul Daniel Savu, fost ofiter SRI, avea interimatul organizatiei judetene a PSD. Dar dup ace Dragnea a preluat PSD-ul de la Victor Ponta si Rovana Plumb, presedintele autosuspendat pe hartie Mircea Cosma  avrut sa isi reia calitatea de sef plin la PSD Prahova.

A urmat apoi mutarea lui Codrin Stefanescu, secretarul general adjunct al PSD, la sefia filialei Prahova.

Leave a Comment