Buy Bactroban Cream Benadryl Blue Pills Small Aspirin Tin For Pills Avodart Sale Online Buy Synthroid Without Prescription

LIPSURI IN SISTEMUL SANITAR

Daca Romania ar infrunta in urmatoarea perioada o catastrofa, sistemul medical ar fi total depasit. O spune chiar ministrul secretar de stat in cadrul MAI, Raed Arafat. Si asta, deoarece la momentul actual exista lipsuri atat de ordin logistic cat si in ceea ce priveste personalul de specialitate. La toate acestea se adauga sistemul sanitar greoi si procedurile mult prea complicate, dar si lipsa investitiilor.

sisemul-sanitar

Prezent in cadrul evenimentului, organizat de catre Serviciul de Ambulanta Judetean Prahova, la Sinaia, ministrul secretar de stat in cadrul MAI, Raed Arafat, a confirmat inca o data, faptul ca la nivelul sistemului medical din tara noastra, exista lipsuri majore. Insa problemele sunt dintre cele mai grave. Tara noastra se confrunta cu neajunsuri in ceea ce priveste parcurile auto sau chiar personalul se specialitate. Cât despre ancheta asupra intervenției medicilor de pe Ambulanță și a circumstanțelor în care a murit Ioan Gyuri Pascu, doctorul Raed Arafat spune că încă nu a luat nicio măsură și așteaptă finalizarea anchetei de la Serviciul de Ambulanță. De altfel, nu este pentru prima data cand, aflat in judetul Prahova, medicul Raed Arafat, face astfel de declaratii. Pe 17, septembrie, in cadrul evenimentul organizat de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, cu ocazia primirii drapelul de lupta, ministrul secretar de stat, a tras din nou un semnal de alarma asupra derapajelor din sistemul sanitar romanesc.

Leave a Comment