LIPSA REPARTITOARELOR ADUCE AMENZI / VIDEO

repartitorNu aveți încă repartitoare de caldură? Riscați amenzi serioase. Repartitoarele sunt obligatorii prin lege și trebuie să le aveți montate până la 31 decembrie 2016.
Repartitoarele erau obligatorii ăi până acum, însă nu era stabilit un termen până la care acestea să fie montate efectiv pe calorifere. Acum data limită a fost stabilită și, mai mult decat atât, se anunță amenzi pentru cei care nu respectă legea.
Astfel, prahovenii care nu au in imobile astfel de repartitoare pot primi amenzi între 500 si 1.000 de lei, stabilite prin Legea 325/2006.
Montarea contoarelor până la 31 decembrie 2016 are ca scop individualizarea consumurilor de apă caldă și energie pentru încălzire/racire la nivelul fiecărui apartament sau spațiu cu altă destinație. În cazul în care utilizarea de contoare individuale nu este fezabilă din punct de vedere tehnic sau nu este eficientă din punct de vedere al costurilor, este obligatorie montarea repartitoarelor individuale de costuri pe toate corpurile de încalzire din fiecare unitate imobiliară în parte.
redactor: Andreia Marin

1 Comment

  1. Elena says:

    va rog sa nu mai publicati stirile in forma alarmista! pana la sfarsitul lui 2016 mai e timp destul; cine stie cate se vor schimba pana atunci ? ce legi vor fi, ce conjunctura politica va fi … sa traim pana atunci; mai sunt 2 ani !

Leave a Comment