Iulian Badescu si Ioan Ghise comenteaza evenimentele petrecute la DNA Ploiesti. VIDEO

Dosarele de coruptie aduse in atentie in cascada in ultima perioada arata clar ca sunt vanate persoane importante din conducerile institutiilor, este de parere senatorul Ioan Ghise. Iar acest lucru se intampla pentru ca pana acum doua luni, protectia politica se facea de la nivel de presedinte. Aceste actiuni ale DNA vor influenta indiscutabil activitatea Consiliului Judetean, crede primarul Ploiestiului.

PicMonkey Collage 3

Senatorul independent Ioan Ghise a analizat dosarul istoric in care sunt acuzati de coruptie cumnatul premierului, presedintele CJ Prahova si fiul acestuia, dar si deputatul Sebastian Ghita. Potrivit acestuia, aducerea in atentie a dosarelor in momentul actual nu reprezinta o intamplare, ci poate fi legata de contextul politic.

In ceea ce priveste vinovatia celor implicati, senatorul a precizat ca acorda o credibilitate de 50%. Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, nu a vrut sa faca astfel de aprecieri, insa in opinia edilului, implicarea lui Mircea Cosma in dosarul de coruptie va influenta indiscutabil activitatea consiliului judetean.

Mai mult, Iulian Badescu si-a exprimat speranta ca se vor gasi solutii pentru a se trece peste aceste probleme, iar implemntarea fondurilor europene in perioada urmatoare nu va avea de suferit.

Leave a Comment