INCREDIBIL. Cat de bine seamana o fana venita la mormantul Madalinei Manole cu artista. Cei prezenti au avut un soc. VIDEO

Se implinesc cinci ani de cand Madalina Manole, una dintre cele mai iubite artiste din Romania, s-a stins din viata, lasandu-si in urma familia si o cariera de succes. Tot pe 14 iulie cantareata ar fi implinit 48 de ani. La mormantul fetei cu parul de foc de la Ploiesti au ajuns, rand pe rand, fanii, care au adus cu ei poze si poezii inchinate Madalinei, dar si mama sa, Eugenia Manole, care printre flori si lumanari, a sosit la mormantul fiicei ei cu prajitura preferata a artistei, pe care i-o pregatea in fiecare an, de ziua acesteia. Asa cum a facut si in acea zi fatidica, atunci cand Madalina Manole si-ar fi pus capat zilelor.

FotorCreated

Inca de la primele ore ale diminetii, pe la mormantul Madalinei Manole din cimitirul Bolovani au ajuns fanii artistei, simpli trecatori, dar si dintre cei apropiati. Au adus cu ei flori, lumanari, dar si mici cadouri simbolice, in memoria celei careia pana acum 5 ani ii fredonau melodiile in timp ce ea le interpreta pe scena.

O aparitie inedita la mormantul fetei cu parul de foc a fost a uneia dintre fanele artistei, care ii seamana izbitor. Monica a venit la Ploiesti si cu o poezie inchinata artistei. Cu lacrimi in ochi, a reusit sa citeasca si cateva versuri.

La cimitirul din Ploiesti a ajuns si femeia al carei copil ar fi trebuit sa fie crestinat chiar de Madalina, dar acest lucru nu s-a mai intamplat, iar tatal spiritual al bebelusului a devenit la acea vreme fostul sot al artistei, Petru Mircea. In ciuda scandalurilor din presa, femeia povesteste ca nasul copilului ei pastreaza amintirea artistei vie.

Desi de ziua ei ar fi trebuit sa ii ureze la multi ani, mama Madalinei Manole a ajuns marti la cimitir cu ochii in lacrimi. Chiar daca au trecut 5 ani de cand fata ei o priveste din ceruri, nu se poate impaca cu acest gand. Desi nu o mai poate strange in brate, mama Madalinei se consoleaza cu momentele in care artista ii apare in vis.

Tocmai de aceea a vrut sa duca la capat scenariul in care a vorbit cu Madalina in somn, iar ca o ironie a sortii, s-a intamplat chiar la ora la care fiica sa venea pe lume, acum 48 de ani.

Madalina Manole a plecat la ceruri pe 14 iulie 2010 cand si-ar fi luat viata dupa ce s-a otravit cu furadan. A lasat un mesaj in care scria ca lumea o iubeste si ca regreta gestul pe care il face. De atunci fostul ei sot, Petru Mircea si familia artistei au pornit un razboi total. Acesta nu isi lasa fiul sa ii viziteze pe bunicii din partea mamei, in timp ce familia Manole acuza ca fiica lor a fost ucisa.

Leave a Comment