Incendiu la o autoservire din Ploiesti, din cauza unei guri de aerisire necuratata corect. Fumul gros a acoperit centrul orasului. VIDEO

Un nor gros de fum s-a instalat joi dimineata peste o buna parte din centrul Ploiestiului. Un apel la 112 care anunta un incendiu la o autoservire din apropierea vechiului Tribunal a pus pe jar pompierii.

PicMonkey Collage

In scurt timp, doua autospeciale cu apa si spuma, dar si noua pompieri au ajuns la fata locului.

Cel mai probabil, spun acum reprezenatntii ISU Prahova, focul a pornit de la un cos de fum necuratat corespunzator. In aceste conditii, ar fi fost nevoie de o mica flama pentru ca resturile de grasime, acumulate pe gura de aerisire, sa se aprinda.

In afara de aceste mici pagube materiale, din fericire, nimeni nu a fost ranit, iar focul nu s-a extins si in interiorul restaurantului. Doar proprietarii apartamentelor din zona au avut ceva de suferit de pe urma fumului gros care le-a invadat locuintele.

Acum, anchetatorii vor trebui sa stabileasca precis cauza incidentului, timp in care, proprietarii autoservirii vor fi nevoiti sa scoata ceva bani din buzunar pentru reparatii, asta daca nu au asigurat localul.

Leave a Comment