Imobilul de la intrarea in Sinaia in care toate masinile se opresc. Localnic: “Locul este blestemat. Ne-am saturat sa reparam din banii nostri”. VIDEO

A pierdut controlul volanului intr-o curba, s-a rasturnat cu autoturismul, si s-a oprit in zidul unei case. Incidentul a avut loc sambata dupa amiaza, pe DN 1, la intrare in Sinaia, in acelasi loc blestemat, care atrage ca un magnet zeci de masini si care in urma cu patru ani a rapit viata unui tanar. Doar un miracol a facut ca pasagerii autoturismului sa nu isi piarda viata. Propietarii imobilului se tem pentru sigurata lor si spun ca s-au saturat sa repare stricaciunile din veniturile proprii.

PicMonkey Collage

Neatentia la volan, viteza prea mare sau conditiile meteo nefavorabile. Acestea ar putea fi cauzele pentru care barbatul care se afla la volanul autoturismului a derapat si s-a rasturnat cu masina exact langa zidul unui imobil aflat langa sosea.

Din fericire soferul si pasagera aflata pe scaunul din dreapta fata, s-au ales doar cu o sperietura si cu rani minore. Propietarii casei insa s-au saturat sa tot faca reparatii pe banii lor, si spun ca cei de la drumurile nationale ar trebui sa monteze in zona un parapet de protectie, ba chiar au ajuns sa se teme pentru siguranta lor.

Acesta nu este singurul eveniment de acest gen. In luna ianuarie, un accident similar s-a petrecut exact in acelasi loc. In autoturism se aflau tot doua persoane care au scapat cu viata.

Din nefericire acesta nu a fost si cazul barbatului de 39 de ani,care in urmă cu patru ani, în același loc, şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla s-a ciocnit frontal de un alt autoturism și s-a lovit violent de acelasi imobil.

In urma incidentului de sambata, poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului.

Leave a Comment