ICCJ: Mircea Rosca ramane sub control judiciar in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta in forma continuata

Deputatul PNL Mircea Rosca, trimis in judecata pentru ca ar fi cerut de la un om de afaceri, care l-a si denuntat, 20.000 de euro pentru a intervene la presedintele PNL Azuga, pentru ca firma denuntatorului sa primeasca terenuri in oras, ramane sub control judiciar.

mircea rosca

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au decis mentinerea masurii preventive de control judiciar in cazul sau, dispusa inca din 14 aprilie 2015, ca urmare a admiterii judecatorilor de drepturi si libertati a contestatiei depuse de Rosca privind arestul la domiciliu.

Aceeasi decizie a fost luata de magistratii ICCJ si in cazul varului deputatului, Mircea Rotila, de mentinere a controlului judiciar.

Mircea Rosca a fost trimis in judecata in 17 februarie de DNA, fiind acuzat ca a cerut de la un om de afaceri care l-a si denuntat ulterior suma de 20.000 de euro pentru a intervene pe langa presedintele PNL Azuga, pentru ca firma denuntatorului sa dobandeasca terenuri in oras.

Astfel, procurorii anticoruptie l-au acuzat pe Mircea Rosca de trafic de influenta, dintre care una in forma continuata, precum si pentru instigare in serviciu avand drept consecinta obtinerea pentru altul a unor foloase necuvenite.

Citeste mai multe pe Mediafax

 

Leave a Comment