Iarna isi reintra in drepturi luni, iar temperaturile scad brusc. Afla cum va fi vremea in zilele urmatoare

VREMEA IN PLOIESTI. Iarna se pregateste sa isi intre din nou in drepturi, iar inceputul de saptamana se anunta unul cu adevarat geros. Meteorologii estimeaza ca in perioada imediat urmatoare temperaturile ar putea ajunge si la valoarea minima de -23 de grade Celsius in anumite zone din Romania.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VREMEA IN PLOIESTI. Luni, la Ploiesti, cerul va fi in totalitate acoperit de nori, sansele de precipitatii insa fiind reduse. Cu toate acestea, maxima in cursul zilei nu va trece de 0 grade Celsius, in timp ce, pe timpul noptii, minima ar putea cobora pana la -7 grade Celsius. Vantul va sufla cu o intensitate de pana la 16 km/h dinspre nord-vest.

VREMEA IN CAMPINA. Sanse slabe de precipitatii sunt si la Campina, unde temperaturile se vor incadra in intervalul -8 si 0 grade Celsius, in timp ce vantul va sufla cu 14 km/h.

VREMEA IN PRAHOVA. Si in restul judetului Prahova vremea se mentine rece, iar in zonele de munte vor aparea si precipitatiile sub forma de ninsoare.

VREMEA IN AZUGA. La Azuga, cerul va fi noros si sunt sanse mari sa ninga usor in timpul zilei. Maxima nu va urca mai mult de -8 grade Celsius, iar minima ar putea ajunge pana la -12 grade, in special pe timpul noptii.

VREMEA IN BUSTENI. Ninsoarea nu va ocoli nici orasul Busteni, acolo unde temperaturile se vor incadra de asemenea intre -8 si -12 grade Celsius. Cerul va fi acoperit in totalitate de nori, iar stratul de zapada cazut va fi unul considerabil, anunta meteorologii.

VREMEA IN SINAIA. Va ningee luni si la Sinaia, acolo unde temperaturile nu vor depasi -8 grade Celsius in timpul zilei. Minima la Sinaia se va situa in jurul valorii de -12 grade Celsius. Cerul va fi in totalitate acoperit de nori.

Prognoza meteo pentru urmatoarele zile:

Marti vremea se mentine inchisa, iar la munte sunt asteptate ninsori slabe in continuare. La Ploiesti, maxima va fi de 0 grade Celsius, iar minima va cobora pana la -12 grade Celsius. La munte, minimele ajung pana la -19 grade Celsius.

Miercuri valorile minime scad pana la -24 de grade Celius in zonele de munte, la Azuga, Busteni si Sinaia, iar ziua ar putea sa mai cada cativa fulgi de zapada. Vremea se va raci simtitor si in Ploiesti si Campina, unde maxima nu va sari de valoarea de -6 grade Celsius.

Joi se mai incalzeste putin, iar in zonele de munte temperaturile se vor incadra in intervalul -13 si -5 grade Celsius. La Ploiesti, in timpul zilei, maxima va fi de -5 grade, iar minima de -7 grade Celsius. Aceleasi valori se vor inregistra si in Campina.

Leave a Comment