Gratiela Gavrilescu, la Ministerul Mediului VIDEO

gratiela-gavrilescuPrahoveanca Gratiela Gavrilescu este propunerea PLR, la Ministerul Mediului, in Guvernul Ponta IV. Desi se vehiculau mai multe nume din Prahova pentru noul Executiv, doar Gavrilescu a ramas in carti. Acum a mai ramas un singur hop: validarea de catre Parlament!

Graţiela Gavrilescu, propusa ministru al Mediului, este deputat PLR pentru al doilea mandat, membra a Comisiei pentru sănătate şi familie si este de profesie inginer chimist. Are 48 de ani si a absolvit Facultatea de Tehnologie Petrochimică din cadrul Universitatii Petrol şi Gaze din Ploieşti.
Între 2003 şi 2004 a fost preşedinte PUR Ploieşti, din 2004 este membru al PNL Prahova, iar din martie 2011 vicepreşedinte al Organizaţiei de Femei a PNL. În intervalul 2004-2007 a fost viceprimar al municipiului Ploieşti, potrivit Mediafax.
În perioada 1990 – 1994 a fost inginer chimist-tehnolog prelucrarea cauciucului la SC ARPACOR SA Bucov, apoi timp de doi ani a fost responsabil toxicologie şi protecţia mediului la aceeaşi firmă, iar din 1996 până în 2004 a fost director general al societăţii.

Redactor: Liliana MAXIM

Leave a Comment