Gestul unei soferite incepatoare din Ploiesti a scandalizat o tara intreaga. Ce face tanara in timp ce conduce masina. VIDEO

O soferita incepatoare danseaza si canta chiar in timp ce se afla la volanul masinii pe care o conduce. Imaginile revoltatoare au fost surprinse chiar de pasagera din dreapta fetei, care a filmat intreaga scena, dupa care a postat-o pe Facebook. Totul s-a petrecut pe soselele din Ploiesti, iar pe inregistrare se poate observa cum soferita isi ridica ambele maini de pe volan pentru a dansa, moment in care prietena ei preia, din scaunul din dreapta, controlul masinii. La scurt timp de la postarea imaginilor, filmuletul a fost sters de pe Facebook. In schimb politia a demarat acum o ancheta pentru gasirea fetei iresponsabile. Din pacate, genul acesta de filmulete apar tot mai des pe retelele de socializare.

soferita proasta

Ritmurile orientale, date la maximum in masina, au facut-o pe aceasta proaspata soferita, sa isi piarda parca orice ratiune. Scena, filmata chiar de prietena fetei, aflate pe scaunul din dreapta, a fost ulterior postata si pe Facebook, de unde a disparut rapid insa, imediat dupa ce tinerele si-au dat seama ce au facut.

Semnul de incepator din parbrizul masinii arata ca soferita nu are carnetul de conducere de nici macar un an. Cu toate acestea, are suficienta incredere in prietena ei aflata in dreapta, care ii sare in ajutor atunci cand fata decide sa ridice ambele maini de pe volan pentru a se desfasura artistic. Toata distractia se intampla chiar pe drumurile publice din Ploiesti.

Bezelele trimise, probabil prietenilor care urmau sa vada inregistrarea pe Facebook, nu i-au fost de mare ajutor soferitei, pentru ca acum va trebui sa raspunda in fata legii pentru lispa de responsabilitate.

Daca va fi gasita vinovata pentru punerea in pericol a celorlalti participant la trafic, soferita dansatoare risca sa isi ia adio de la permisul de conducere pentru urmatoarea perioada. Din pacate, pe soselele din Romania astfel de comportamnte ale soferilor sunt intalnite tot mai des, iar cei in cauza nu se opresc doar la asta, ci le si posteaza pe retelele de socializare.

La final, cursa nebuna a soferitei din Ploiesti s-a incheiat chiar la Sala Sporturilor Olimpia.

Leave a Comment