Gest incredibil! O tânără din Craiova a predat poliției un portofel plin cu bani și carduri bancare/ VIDEO

O femeie din Craiova a dat dovadă că spiritul civic nu a dispărut cu desăvârșire. Aceasta a găsit un portofel plin cu documente și bani, iar primul instinct pe care l-a avut, a fost să meargă la cea mai apropiată secție de poliție, unde a  predat portofelul.

portofel-pierdut-restituit

Craioveanca, în vârstă de 30 de ani mergea la serviciu, iar în drum, într-o parcare din cartierul Craiovița Nouă, a găsit un portofel în care se aflau mai multe documente, carduri bancare precum şi o sumă de bani.

Tânăra nu a mai stat pe gânduri şi, dând dovadă de un spirit civic deosebit, s-a deplasat la sediul Secţiei 5 Poliţie Craiova unde a predat portofelul cu actele şi suma de bani oamenilor legii.

La scurt timp, poliţiştii au identificat şi contactat persoana care a pierdut portofelul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Craiova, căruia i-au restituit imediat actele şi suma de bani. Craioveanul a fost plăcut surprins de gestul femeii şi a ţinut să-i mulţumească şi să o felicite pentru actul de corectitudine de care a dat dovadă.

Comandantul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj îi transmite cele mai sincere felicitări şi aprecieri femeii care a dat dovadă astăzi de simţ civic dezvoltat.

Iată ce a declarat posesorul portofelului, dar și tânăra a cărui gest nu a trecut neobservat:

Comandantul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a ținut să o felicite pe tânără:

Leave a Comment