A fost gasita moarta in fotoliul din sufrageria sa, cu fata catre televizor, la cateva ore dupa ce vorbise cu fata ei. VIDEO

Descoperire sinistra joi dimineata, in Ploiesti. O femeie de 70 de ani, care locuia la parterul unui bloc de pe strada Arhip Nicolae, a fost gasita decedata, pe un fotoliu cu televizorul pornit. Cea care a alertat autoritatile a fost chiar fiica ei, ce ii promisese cu o seara in urma la telefon ca astazi ii va face o vizita. Pentru a patrunde in casa a fost nevoie de interventia unui echipaj de pompieri, care a spart geamul de la bucatarie. Desi batrana suferea de mai multe boli, aceasta locuia singura in apartament.

fotoliu tv

Miercuri seara, femeia in varsta de 70 de ani, a vorbit la telefon cu fiica sa, care i-a promis ca in dimineata urmatoare ii va face o vizita. A fost ultima conversatie dintre ele doua. Ajunsa la usa mamei, cateva ore mai tarziu, fata a constatat ca nu poate intra in apartament, usa fiind incuiata, iar femeia de negasit, motiv pentru care a sunat la 112. A fost nevoie de interventia unui echipaj de pompieri, care a reusit in cele din urma sa patrunda in locuinta pe geamul de la bucatarie.

Batrana a fost gasita fara suflare, pe un fotoliu, cu televizorul pornit. Vecinii spun ca desi era bolnava si a mai avut probleme de sanatate, aceasta urma un tratament.

In ciuda faptului ca batrana locuia singura, copii dar si nepotii aveau grija sa o viziteze frecvent. Vestea decesului a cazut ca un traznet pentru oamenii care au cunoscut-o.

Oamenii legii au constatat ca persoana decedata nu prezinta urme de violenta pe corp, iar familia a cerut ca trupul neinsufletit sa nu mai fie transportat la serviciul de medicina legala, pentru efectuara necropsiei.

Acum, familia indoliata se pregateste sa o inmormanteze crestineste pe tanti Mita, asa cum ii spuneau vecinii.

Leave a Comment