Focuri de arma in Prahova, dupa ce jandarmii au surprins mai multi hoti de produs petrolier in FLAGRANT. Unul dintre faptasi a fost prins. VIDEO

S-au tras focuri de arma marti seara intr-o comuna din Prahova, dupa ce o patrula de jandarmi a surprins mai multi indivizi care furau produs petrolier. Alarma s-a dat putin inainte de ora 11 noaptea, atunci cand oamenii legii au dat nas in nas cu un barbat care sustragea titei dintr-un rezervor de colectare. Cand s-au uitat mai atent, jandarmii au observat ca in tufisurile din zona se aflau alti 3 hoti, care s-au facut nevazuti.

PicMonkey Collage

La adapostul intunericului, patru hoti de produs petrolier operau in voie pe un camp din comuna Predealul Sarari, din Prahova. Indivizii se conectasera printr-un furtun la un rezervor de colectare al sondei petroliere, moment in care o patrula de jandarmi le-a gasit urma. Speriati de oamenii legii, trei dintre faptasi au rupt-o la fuga si doar unul singur a fost retinut, care in cele din urma si-a recunoscut si vina.

Barbatul de 54 de ani, aflat la pensie, spune ca se afla la prima abatere, si ca urma sa foloseasca produsul in gospodarie. Este fost angajat Petrom, motiv pentru care, cel mai probabil, stia foarte bine zona. Nu s-a temut pentru viata lui, cu toate ca in trecut alti doi hoti, culmea rude de-ale omului, si-au pierdut viata acolo in timpul furtului.

Doar ca barbatul nu se afla singur la furat. Din primele cercetari, alte 3 persoane se ascundeau in tufisurile din apropiere cand i-au descoperit oamenii legii. Doar ca acestea s-au facut nevazute. Chiar daca jandarmii le-au pierdut urma, au avut timp sa isi dea seama ca unul dintre fugari avea antecedente penale.

La fața locului au fost găsite patru bidoane de plastic cu capacitatea de 30 de litri fiecare, dar si o găleata de plastic în care se găsea produs petrolier.

Politia continua acum cercetarile in acest caz. Daca vor fi gasiti vinovati, cei trei risca ani grei in spatele gratiilor.

Leave a Comment