Flacarile au rapit trei vieti in Prahova. Doua case au ars in totalitate in localitatile Ceptura si Provita de Jos

A fost un weekend al tragediilor, in Prahova! Trei oameni au ars de vii in propriile locuinte, dupa ce flacarile au nimicit totul in calea lor. Localnicii din comunele Ceptura si Provita de Jos, acolo unde s-au petrecut nenorocirile, au ramas socati in urma nefericitelor evenimente. Din pacate, in ambele cazuri, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru salvarea victimelor, atunci cand au ajuns la fata locului.

In comuna prahoveana Ceptura, doi batrani, sot si sotie, nu au mai avut nicio sansa de scapare, dupa ce jarul din soba a cazut si a provocat un incendiu de proportii. Dupa ce au vazut focul, vecinii au chemat de urgenta pompierii. O femeie care avea grija de ei povesteste ultimele momente de dinaintea tragediei.

Salvatorii abia au razbit in lupta cu flacarile. In mai bine de o ora au reusit sa potoleasca valvataia.

Napasta s-a abatut si asupra unei batrane de 80 de ani, din Provita de Jos. Femeia si-a pierdut viata in mijlocul flacarilor, dupa ce casa a ars in totalitate. Era imobilizata la pat. Concubinul sau i-ar fi facut focul in soba, dupa care a plecat sa isi ajute un var la treburile casnice. A zarit de departe frumul gros. A ajuns in graba acasa, insa mult prea tarziu!

Pompierii spun ca incendiul s-a produs din cauza cosului de fum care nu era curatat.

Leave a Comment