FILMUL agitatiei din PSD. Senatorul Daniel Savu i-a facut plangere penala lui Razvan Alexe la Procurorul General al Romaniei. VIDEO

“La PSD Prahova este pace si liniste” a transmis Codrin Stefanescu, coordonatorul alegerilor din judet, asta in urma sedintei de partid de marti seara, de la Ploiesti. Mesajul lui Stefanescu vine dupa ce saptamana trecuta Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD-ului a amenintat filiala judeteana cu dizolvarea daca lucrurile nu se linistesc. Toate aceste atacuri declarative vin in contextul in care senatorul Daniel Savu, fostul interimar al social-democratilor, a facut o serie de dezvaluiri cu privire la modul in care ar fi fost amenintat de apropiati ai lui Mircea Cosma, dar si referitor la strategiile interne ale partidului.

savu stefanescu dragnea

Insa pentru aceasta “pace si liniste” a filialei prahovene a social democratilor, Liviu Dragnea, aflat in fotoliul de presedinte interimar al partidului, a fost nevoie sa ameninte structura judeteana cu dizolvarea.

Vinovat pentru toate acestea s-ar face chiar senatorul Daniel Savu, fost presedinte interimar al social-democratilor, pentru declaratiile facute cu privire la functionarea aparatului politic, dar si cu privire la unele persoane certate cu legea, apropiate mai marilor de la judet. Dezvaluirile lui Daniel Savu, au fost repede catalogate drept campanie interna pentru sefia partidului.

Concret, lui Daniel Savu i s-a reprosat de la partid faptul ca apare prea mult la televizor.

Marti, senatorul Daniel Savu a publicat pe blogul sau personal plangerea penala adresata procurorului general al Romaniei impotriva lui Razvan Alexe, ca urmare a declaratiilor acestuia din urma la adresa sa.

“Nu știu de unde scoate Daniel Savu toate aceste idei, dar poate îmi aduc aminte cum îmi cerea bani în campanie și să-i aduc țigani să îl voteze primar, atunci când a candidat împotriva lui Andrei Volosevici. Sau să îmi aduc aminte de micii și de tigăile date ca mită electorală. Îl invit pe domnul senator la o emisiune televizată, moderată de Cătălin Stavri, în care să spunem amândoi, atât eu, cât şi Savu, lucrurile pe care le ştim. Sper că de data aceasta, la alegerile interne pentru şefia PSD, nu va veni din nou la mine să îmi ceară bani sau ajutor.”Sursa: www.danielsavu.ro / Episodul II – Alexe. Razvan Alexe.

Demersul lui Daniel Savu, inceput la televiziuni si continuat acum pe blogul senatorului a fost rapid catalogat drept campanie interna pentru sefia partidului.

Codrin Stefanescu a dat asigurari ca Daniel Savu nu va fi exclus din partid in urma acestor discutii. La sedinta de la Ploiesti au participat si senatorul PSD Radu Oprea, presedintele autosuspendat pe hartie al partidului, Mircea Cosma, dar si deputatul social-democrat Vlad Cosma. Alegerile la PSD Ploiesti au loc pe 11 septembrie, in timp ce pentru sefia filialei de judet se va vota pe 18 septembrie.

Leave a Comment