Festival de teatru “SCENA” la Ploiești/VIDEOȘtire

Aviz amatorilor de cultură! Colegiul Economic “Virgil Madgearu” Ploiești organizează Festivalul Județean de Teatru “SCENA”.  Evenimentul va avea loc pe data de 14 martie, la Casa de Cultura a Studenților.

Trupele care s-au înscris în concurs au avut ocazia ca în perioada 1-28 februarie să pună la dispoziția organizatorilor un CD cu înregistrarea pieselor. Pe baza acestuia, o comisie de specialitate a organizat o preselecție pe 4 martie, în urma căreia au fost stabilite trupele ce vor concura în marea finală, din 14 martie. În deschiderea festivalului va debuta și trupa de teatru “EXPRESIV a Colegiului Economic, care se pregătește intens pentru marele eveniment.

Pentru a putea fi pe măsura așteptărilor tuturor participanților, dar și pentru ca festivalul SCENA să devină o tradiție la Ploiești, anul acesta organizatorilor li s-au alăturat parteneri importanți.

Publicul spectator este așteptat să ia parte la festival, pe 14 martie, începând cu ora 10.00, la Casa de Cultură a Studenților, aflată în imediata vecinătate a Universității Petrol-Gaze Ploiești.

Leave a Comment