Emotii mari la Ploiesti, in weekend. Voleibalistii de la Tricolorul LMV sunt la un pas de divizia A1 a Campionatului National. VIDEO

Meciuri spectaculoase la sfarsitul acestei saptamani, in oras. Clubul Tricolorul LMV Ploiesti organizeaza turneul Final de Calificare in divizia A1 a Campionatului National de Volei Masculin. Evenimentul in care se vor intrece patru cluburi sportive de profil va avea loc in sala Complexului Sportiv “Tel George Junior”, in perioada 1- 3 mai.

PicMonkey Collage

Tricolorul LMV Ploiesti mai are un singur pas de facut pe drumul spre primul esalon valoric al tarii. Echipa ploiesteana va gazdui chiar la Ploiesti turneul de promovare in Divizia A1, programat sa aiba loc de vineri pana duminica, la Complexul Sportiv „Tel George Junior”.

Tricolorul LMV Ploiesti, formatie antrenata de Marian Anton si Madalin Marinescu, a obtinut calificarea la turneul de promovare intr-o maniera de exceptie si a castigat toate meciurile de pana acum, fara sa cedeze vreun set.

Elevii antrenorului Marian Anton sunt pregatiti pentru a-si primi adversarii asa cum se cuvine si nu vor sa cedeze in niciun fel in fata lor.

Alaturi de Tricolorul LMV Ploiesti vor juca voleibalistii de la C.S.M. Suceava, C.S “U” CLUJ si CSU Timisoara. Competitia se va desfasura in trei zile consecutive, vineri si sambata 1 si 2 mai, de la ora 16.00, la 20.00, si duminica 3 mai, de la ora 10.00 la 14.00.

La turneul de promovare, Tricolorul LMV va juca in primul meci al zilei, vineri si sambata, de la ora 16.00, iar in ultima zi va evolua in inchidere, in jurul orei 12.00.

Leave a Comment