Elita handbalului la Ploiesti/ VIDEOStire

Ploiesti si Brazi vor fi gazdele de anul acesta ale Cupei Romaniei la Handbal masculin. Timp de cinci zile, aici se vor intrece cele mai bune echipe din tara, pentru ca pe 9 martie castigatoarea turneului sa isi primeasca trofeul.

Anul acesta Prahova este judetul care va gazdui Cupa Romaniei la handbal masculin, trofeu pentru care cele 16 echipe intrate in competitie se vor intrece incepand de maine. Cum de a ajuns Ploiestiul centrul handbalului romanesc in aceste zile?

Nu numai ploiestenii se vor bucura de handbal zilele acestea, caci patru dintre meciurile disputate in prima zi a competitiei vor avea loc la Sala Brazi.

Printre cei prezenti la conferinta de presa ce a anuntat startul Cupei Romaniei la handbal masculin s-au aflat si Corna Ungureanu, fosta campionana mondiala la gimnastica, si Vasile Stanga, golgheterul all-time al echipei nationale de handbal.

Ploiestenii sunt asteptati sa vada competitia chiar din Sala Olimpia, asta deoarece organizatorii au pregatit mai multe surprize, dar si invitati speciali pentru cei prezenti, precum si intrarea gratuita pentru toate meciurile din Cupa Romaniei. Finala va avea loc pe 9 martie, incepand cu ora 18.30.

Leave a Comment