Ei sunt “Tobosarii Concordia”, cei patru tineri de la casa de copii care ridica salile de spectacole in picioare atunci cand incep sa cante. VIDEO

Talentul nu tine cont de varsta, nationalitate, sau clasa sociala. Au demonstrat-o patru tineri din Ploiesti, care au infiintat un band de tobosari, iar acum incanta urechile publicului cu melodii celebre, sau compuse chiar de ei. Muzica este marea pasiune a vietii lor, iar daca apuci sa ii asculti o data, te indragostesti pe loc. Cei patru carismatici si-au botezat grupul “Tobosarii Concordia”.

tobosarii concordia

Chiar daca prestatia artistilor este de nota 10, nu totul este roz in cazul lor. Spre exemplu, nu au o sala de repetitii, dar exerseaza pe holurile casei in care locuiesc, si da, locuiesc impreuna, pentru ca toti sunt membri ai unei case de copii, ce functioneaza sub egida Concordia. Nici instrumentele cu care performeaza nu sunt intr-o stare foarte buna, dar baietii nu s-au lasat niciodata invinsi.

Ei sunt “Tobosarii Concordia”, patru tineri energici, care au o singura pasiune in comun: muzica! Baietii din Ploiesti s-au cunoscut la casa de copii, iar Emanuel, a fost cel care a initiat acest boy-band. Asa cum sunt in viata de zi cu zi. Locuiesc toti patru in aceeasi camera, petrec timp impreuna, invata impreuna, si tot impreuna viseaza sa ridice formatia lor pe culmile succesului. Fiecare dintre ei, in afara de tobe, canta si la alte instrumente.

Ricardo este sufletul grupului. El stie ca succesul il obtii prin multe ore de munca si concentare, dar chiar si asa, gaseste de fiecare data metode sa isi bine-dispuna colegii. Tineri artisti au invatat sa cante, in mare parte, singuri. Inainte repetau cu instrumentele lor preferate, sub supravegherea unui profesor, insa acesta a renuntat sa ii mai invete. Chiar si dupa acest impas, cei patru au tinut vie flacara pasiunii lor. Parte din tobele lor nu este in cea mai buna stare, dar ai putea sa spui ca sunetul puternic, care iti da fiori reci, iese printr-o tarabana lipita cu banda izolatoare?

In spectacole sunt la fel de energici si dedicati. Iar pentru ei aplauzele reprezinta cea mai mare remuneratie pe care ar putea sa o primeasca vreodata. Marian, Radu, Emanuel si Ricardo vor ca intr-o zi sa castige bani din pasiunea lor, pentru ca mai apoi sa poata ajuta si alti copii, cu acelasi vis. Pana atunci, merg la evenimente si continua sa performeze cu daruire, talent si speranta!

Leave a Comment