DOUĂ AMBULANȚE NOI, ÎN PRAHOVA / VIDEO

Ambulanta]Serviciul Județean de Ambulanță Prahova se afla din nou pe lista serviciilor care au primit salvări noi de la Ministerul Sănătății. De data aceasta în județul nostru au ajuns două autospeciale. Ar mai fi însă nevoie de încă 8.
Conducerea SAJ Prahova a depus noi cereri pentru ambulanțe, iar cei de la Ministerul Sănătății au aprobat deja o parte dintre solicitări. 51 de ambulanțe noi au fost repartizate către 22 de județe, printre care și Prahova, unde au ajuns însă numai două ambulanțe.
Serviciul județean de ambulanță Prahova are în dotare în momentul de față 64 de ambulanțe, dintre care 10 cu grad ridicat de uzură, fabricate în anii 2001-2002 și cu peste 500 000 de km la bord.
Potrivit oficialilor Ministerului Sănătății pentru repartizarea ambulanțelor s-a ținut cont de situația parcului auto, dar și de activitatea fiecarui serviciu de ambulanță în parte. Cele 51 de ambulanțe repartizate în diverse județe ale țării reprezintă o prima tranșă din totalul celor 143 ce vor fi predate până la finalul anului. La minister mai sunt în analiză și alte solicitări din partea serviciului de ambulanță prahovean.
reporter: Andreia Marin

Leave a Comment