Doi stalpi au aparut in mijlocul unei intersectii din centrul Ploiestiului. Primaria nu comenteaza, iar politia deschide dosar penal. VIDEO

La Ploiesti, sa tot traiesti! Si nu oricum, ci cu multe peripetii! Daca pana acum locuitorii orasului dadeau din colt in colt printre santierele aparute in urma reabilitarii caii de rulare a tramvaielor, de acum trebuie sa fie cu ochii in patru cand trec printr-o intersectie destul de circulata, unde trebuie sa faca mai nou…slalom.

stalpi

Fix in mijlocul strazii directia Tehnic Investitii din cadrul primariei a montat doi stalpi ce par sa nu isi gaseasca locul. Locuitorii dezabroba total lucrarea si spun intr-un singur glas ca este o alta isprava marca Dorel! Unde mai pui ca lucrarea s-a lasat acum si cu dosar penal. In toto acest timp, primaria nu este in stare sa ofere un raspuns.

Lucrarea care te duce cu gandul la “minunile” din Caracal si care a fost facuta cu mare izbanda de iscusitul Dorel se afla la intersectia strazilor Gheorghe Doja cu Valeni, din Ploiesti. Cei doi stalpi, fac parte, cel mai probabil, dintr-un proiect gandit in ansamblu de catre specialisti. Doar ca pana la finalizare oamenii isi dau cu parerea si spun ca lucrarea a fost facuta de mantuiala, fara a fi prea mult gandita.

Lasand gluma la o parte, in cazul lucrarii din intersectia buclucasa, se pare ca s-a incalcat si legea, tinand seama de faptul ca firma care a montat stalpii nu are autorizatia emisa de politie, pentru montarea prefabricatelor.

Pana in acest moment municipalitatea nu a fost in stare sa ofere niciun raspuns in acest sens, dar oamenii au avut suficient timp sa posteze fotografiile pe conturile de Facebook, acolo unde primesc like-uri cu galeata si fac haz de necaz.

Leave a Comment