Documentul care schimba soarta parcarii supraetajate de pe strada Cuza Voda din Ploiesti. ISC: Parcarea a fost construita ilegal

Scandalul legat de parcarea considerata de locuitorii de pe strada Cuza Voda “monstruoasa”, este departe de a se incheia. Din ce in ce mai aproape pare insa sa fie demolarea constructiei. Inspectoratul de Stat in Constructii a constatat ca autorizatia de construire a fost eliberata ilegal si obliga acum prefectul sa atace primaria in instanta.

PicMonkey Collage

Construita in mijlocul strazii, fara sa respecte normele de mediu sau cele privind distanta legala fata de blocurile de pe strada Cuza Voda. Asta au strigat locuitorii din zona de cand au vazut ca a fost demarata constructia parcarii supraetajate, fara ca ei sa fie consultati, asa cum prevede legea. Toate tipetele lor de durere au fost ascultate de Administratia Prezidentiala, care a trimis petitia ploiestenilor catre Ministerul Dezvoltarii. Inspectoratul de Stat in Constructii a fost cel care le-a dat vestea buna.

Mai mult, potrivit raspunsului primit  « Inspectoratul Regional în Construcţii Sud Muntenia urmează să solicite Instituţiei prefectului atacarea autorizaţiei de construire la instanţa de contencios administrativ competentă »

Desi nu a vrut sa comenteze decizia Inspectoratului de Stat in Constructii, asteptand informarea oficiala, urmatoarea mutare ii revine prefectului Rodica Paraschiv, care are obligatia sa dea in judecata Primaria.

Locuitorii din zona isi pun acum toata speranta in justitia din Romania.

Ploiestenii sunt hotarati insa sa ceara demolarea parcarii supraetajate tuturor instantelor superioare internationale. Vor lupta pana cand dreptatea va fi facuta si legea va fi respectata, mai spun acestia.

1 Comment

  1. CRISTI says:

    Disponibilitatea şi abilitatea de a coopera eficient cu alţii, de a-i ajuta să-şi realizeze scopurile pentru ca şi aceştia, la rândul lor, să vă ajute să vi le realizaţi pe ale voastre, sunt indispensabile viitoarei voastre reuşite. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email crisburlacu@hotmail.com

Leave a Comment