Disparitie misterioasa in Prahova. Sute de oameni ai legii cauta un cetatean kuweitian, disparut fara urme la Cheia. VIDEO

Disparitie misterioasa in Prahova, dupa ce mai bine de 200 de oameni ai legii cauta fara incetare de 24 de ore in zona statiunii Cheia un cetatean de etnie kuweiteana. Barbatul, de 79 de ani, ar fi plecat miercuri dupa-amiaza intr-o scurta plimbare, in jurul pensiunii la care era cazat. Dupa cateva ore, apropiatii si-au dat seama de lipsa omului si chiar daca au inceput imediat cautarile, barbatul nu a fost de gasit.

poza cetatean kuweit

Localnicii din zona statiunii Cheia povestesc despre cetateanul de etnie kuweiteana, Mohammed, de 79 de ani, ca era un om pasnic, dar discret. Se cazase la o pensiune din statiunea prahoveana, de unde ar fi disparut fara urme miercuri, in a doua parte a zilei, cand ar fi plecat intr-o scurta plimbare.

Din primele informatii, se pare ca barbatul obisnuia sa vina impreuna cu familia in vacanta la Cheia de mai bine de 20 de ani.

In scurt timp, la pensiunea la care era cazat barbatul, au ajuns mai multe masini de corp diplomatic, de unde se poate trage concluzia ca omul lucreaza sau ar fi lucrat in cadrul unei institutii precum ambasada sau consulat.

Barbatul are aproximativ 1.75 metri inaltime, constitutie astenica, parul tuns scurt, ten masliniu, mustata si poarta ochelari de vedere. Cand a fost ultima oara vazut, purta un vesmant traditional arab, de culaore alba, avea capul acoperit si folosea un baston din lemn de culoare neagra cu inscirptii argintii cu caractere arabe.

Turistul arab s-ar fi cazat la pensiunea din Cheia pe 14 iulie si avea in plan sa petreaca acolo cel putin o luna. La cautari au luat parte 150 de politisti, 35 de jandarmi, 6 angajati Romsilva, reprezentanti ai ISU Prahova, dar si 25 de voluntari. Persoanele care pot oferi informatii sunt rugate sa apeleze de urgenta numarul 112.

Leave a Comment