Cristian Ganea, presedintele PSD Ploiesti, este noul viceprimar al Ploiestiului. VIDEO

Cristian Mihai Ganea este noul viceprimar al Ploiestiului, fiind de altfel si singurul candidat la preluarea atributiilor lasate vacante in urma incetarii mandatului lui Raul Petrescu. PSD-istul a avut nevoie de votul secret al celorlalti alesi locali, care au fost de acord cu propunerea acestuia in unanimitate. Opozitia insa, a avut totusi de comentat, si i-a transmis noului viceprimar ca are pe umeri un mandat greoi, intr-un oras cu atatea probleme. Ganea este si presedintele social-democratilor ploiesteni.

ganea

Pe ordinea de zi a sedintei extraordinare de joi, Consiliul Local Ploiesti si-a ales si noul viceprimar, dupa ce mandatul lui Raul Petrescu a incetat in urma pedepsei definitive de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la trafic de infleunta. Singurul candidat, PSD-istul Cristian Mihai Ganea, a avut nevoie intai de voturile secrete ale colegilor sai.

A primit chiar si votul opozitiei, care a tinut sa ii aminteasca insa noului viceprimar presiunea mandatului.

Dupa ce s-au numarat voturile, presedintele de sedinta a si luat la cunostinta rezultatul.

Doar aprobarea consilierilor pentru numirea in functie il mai desparteau pe Cristian Mihai Ganea de noul mandate de viceprimar.

Cristian Mihai Ganea este si presedintele PSD Ploiesti din septembrie 2015. Postul de viceprimar al orasului a ramas vacant dupa incetarea mandatului de ales local a lui Raul Petrescu. Acesta din urma a fost condamnat definitiv la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la trafic de infleunta.

Leave a Comment