Contradictii in discursurile oficialilor Lukoil. Scrisoarea trimisa presedintelui Klaus Iohannis care ar putea decide soarta rafinariei de la Ploiesti. VIDEO

La cateva zile de la noul sechestru impus de procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti in cazul rafinariei Petrotel Lukoil din oras, vine si reactia oficialilor din Olanda. 

lukoil

In timp ce unul dintre vicepresedintii companiei mama din Olanda, Thomas Mueller, dadea asigurari ca rafinaria nu se va inchide, o scrisoare trimisa de presedintele Lukoil Europe Holding catre presedintele Romaniei Klaus Iohannis schimba radical anuntul facut in timpul videoconferintei de la Ploiesti.

Digi24 a publicat scrisoarea trimisa de presedintele concernului Lukoil lui Klaus Iohannis

Potrivit Digi24, presedintele concernului Lukoil, Vagit Alekperov, i-a scris presedintelui Romaniei Klaus Iohannis cu privire la situatia in care se afla rafinaria de la Ploiesti dup ace procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti au pus un sechestru pe conturi pana la concurenta de doua miliarde de euro.

In aceasta scrisoare, Vagit Alekperov face apel la presedintele Romaniei pentru ca acesta sa intervina in desfasurarea anchetei sis a asigure transparenta in acest dosar.

Mai mult, oficialul scrie in aceste randuri ca exista posibilitatea ca in saptamanile urmatoarea rafinaria sa se inchida din cauza pierderilor inregistrate.

Thomas Muller, vicepresedintele concernului Lukoil: “Nu inchidem fabrica de la Ploiesti”

„Am fost socati de aceste acuzatii! Acuzatia este ca ascundeam bani pentru ca exporturile noastre sunt doar jumatate din importuri. Este o acuzatie nebuneasca”, a spus Thomas Muller, vicepresedintele companiei, intr-o videoconferinta Lukoil.

Leave a Comment