Consilul Judetean are un nou ales. Victor Petrescu, fost presedinte al CJ Prahova, s-a instalat pe scaunul de consilier judetean. VIDEO

Consiliul Judetean are un nou ales. Victor Petrescu, fost presedinte al CJ Prahova, s-a instalat de ieri pe scaunul de consilier judetean. Acesta a fost validat in unanimitate de voturi, desi la sedinta trecuta liberalii au parasit sala, nemultultumiti inclusiv de acest punct de pe ordinea de zi.

PicMonkey Collage victor petrescu

Sedinta de luna trecuta a Consiliului Local a fost una cu scantei. Liberalii au parasit sala nemultumiti de proiecte pe care social democratii au vrut sa le introduca pe ordinea de zi. Printre acestea si validarea unui nou consilier judetean, care a candidat in 2012 pe listele USL.

Dupa ce liberalii au explicat plecarea lor din sala si au subliniat gravitatea nerespectarii procedurilor legale, sedinta ordinara de luni a decurs fara probleme.

Victor Petrescu a fost validat in unanimitate de voturi. Acesta a revenit in legislativul judetean ca urmare a demisiei din functia de membru a liberalului Laurentiu Mitrea. Victor Petrescu a depus si juramantul de validare in functie si va face parte din Comisia pentru activitati stiintifice, invatamant, cultura si culte, fiind totodata si reprezentant al administratiei judetene in Adunarea Generala a Actionarilor SC Ploiesti Industrial Parc. Victor Petrescu a fost presedinte al Consiliului Judetean Prahova in mandatul 1996-2000 si consilier judetean intre anii 2000-2012.

Leave a Comment