Competitie sportiva inedita la Sinaia. O suta de persoane au indurat frigul muntelui si primejdiile noptii. Cum s-a terminat cursa. VIDEO

100 de persoane, femei si barbati, au strabatut 7 kilometri prin zapada. Au indurat frigul din munti, traseul abrupt si primejdiile noptii, dar spun ca a meritat. Si toate acestea pentru a pune mana pe marele premiu al unei curse inedite de tip outdoor. Competitia sportiva s-a desfasurat in weekend la Sinaia. Iar cel mai bun concurent a ajuns la linia de sosire in doar 55 de minute.

PicMonkey Collage

100 de concurenti, barbati si femei, au luat sambata startul cursei “The Mountain Assault”. Organizata de Asociatia Outdoor Romania, in parteneriat cu primaria Sinaia, competitia i-a pus pe doritori in fata unei reale provocari. Acestia au avut de parcurs un traseu care a inceput din fata primariei si a continuat pe statia inferioara a telegondolei sinaia, a ajuns pana la cota 1400 si a urcat pana la Cabana Miorita.

Concurenții au avut nevoie de o stare bună de sănătate, un nivel de pregătire fizică de la mediu în sus, un echipament adecvat dar şi o gustare în rucsac.

În ciuda traseului plin de zăpadă și a nopții care s-a lăsat, concurenții au reușit să ajungă pe platoul munților Bucegi fiind încurajați de susținători.

Lungimea traseului The Mountain Assault 2015 a fost de 7 km cu o diferență de nivel de 1220 metri și a fost parcursă în 55 de minute de către cel mai bun concurent. Au fost trei categorii de concurs la cele două probe: bărbați până în 35 de ani, bărbați cu vârsta de peste 35 de ani, iar la femei, concursul a fost in regim deschis. La final s-au acordat premii primilor trei clasați atât la fiecare categorie, cât și la „general”.

Leave a Comment