Cezar Ouatu, susţinut de Nadia şi de „Regina sprâncenelor”

În această dimineaţă, Cezar Ouatu a decolat împreună cu delegaţia României spre Malmo, Suedia, unde va intra în semifinala a doua a concursului Eurovision, din 16 mai. Printre vedetele care îl susţin se numără fosta gimnastă Nadia Comăneci, soprana Angela Gheorghiu şi „Regina sprâncenelor” de la Hollywood, Anastasia Soare, care au imprimat mesaje video care circulă deja pe reţelele de socializare

cezar_m-crop

Înainte de plecare, Cezar Ouatu a susţinut o conferinţă de presă, dar a postat şi pe contul lui de socializare că, în ciuda unor critici, el rămâne optimist. „Mâine (astăzi – n.r.) voi pleca spre Malmo pentru primul meu concurs muzical pop, Eurovision. Ca artist de operă, e fantastic să particip la o asemenea competiţie muzicală. Sunt mândru să fiu contratenor, cântăreţ de operă şi, de asemenea, să reprezint această categorie vocală într-un concurs ca Eurovision, în 2013”, a scris Cezar.

„Un falset care ar putea sparge geamurile”

Reprezentatul ţării noastre a fost atacat, zilele trecute, în tabloidele din Marea Britanie. „Cezar se screme la începutul piesei ca un cântăreţ de restaurant surescitat înainte de a se lansa într-un falset care ar putea sparge geamurile. Versurile sunt îngrozitor de siropoase, sau poate că aşa le transmite el, iar faptul că au adăugat câteva sunete electro basului nu salvează melodia”, a comentat „The Mirror”. Mai mult, englezii susţin că piesa „It’s My Life” este atât de îngrozitoare că ar trebui doar să sperăm că am putea ajunge în marea finală Eurovision.

Danemarca, favorită la bursa pariurilor

Casele de pariuri nu ne dau şanse prea mari, nefiind printre favoriţi şi nici în primii 10. În schimb, Danemarca, reprezentată de Emmelie de Forest cu melodia „Only Teardrops”, este principala favorită, urmată de Ucraina, Norvegia, Rusia, Olanda şi Germania. Ţara noastră se clasează abia pe locul 18, conform site-ului de pariuri bet365.ro.

18 mai e data marii finale Eurovision, unde România va participa doar dacă Cezar trece de semifinală.

„Îl adorăm pe Cezar şi cred că merită nota 10 cu felicitări.”, NADIA COMĂNECI

17 este poziţia României în cea de-a doua semifinală.

sursa: ziarulring.ro

Leave a Comment