Centrul de vizitare al Parcului Natural Bucegi si-a deschis portile pentru iubitorii drumetiilor montane. VIDEO

Cel mai spectaculos parc natural din Romania si-a deschis portile pentru vizitatori. De acum, la Busteni, iubitorii drumetiilor montane se pot aventura pe traseele special amenajate. Administratorii asteapta un numar mare de turisti, din Romania, dar si din strainatate. Si cum sezonul estival se apropie cu pasi repezi, centrul de vizitare a devenit un adevarat punct de atractie.

PicMonkey Collage

Daca pe munte se aventureaza doar cei curajosi, la centrul de vizitare al Parcului Natural Bucegi “Alexandru Beldie” oricine este bine venit. Aici iubitorii de drumetii montane isi aduna informatiile necesare pentru traseele turistice. Si cei care inca nu s-au hotarat daca se vor aventura pe munte trec pragul centrului. Informatiile gasite aici sunt de folos. Inca de la inaugurare si pana acum, centrul de vizitare reprezinta un adevarat punct de atractie atat pentru turistii romani cat si pentru straini.

In interiorul centrului, cele doua machete interactive ale masivului Bucegi vin in intampinarea turistilor. Pot identifica in acest fel principalele trasee, cabane sau puncte de interes. La dispozitia iubitorilor de drumetii montane stau si cateva expozitii tematice, care de duc imediat cu gandul la aventura montana.

Nici nu este greu de gasit. Centrul de vizitare al Parcului Natural Bucegi din Busteni se afla in apropierea telecabinei, chiar la intrarea pe principalele trasee turistice de pe Abruptul Prahovean al Bucegilor. Parcul Natural Bucegi se intinde pe teritoriul a trei judete, Prahova, Dambovita si Brasov si are o suprafata totala de 32 de mii de hectare. Unde mai pui ca pentru a-ti arunca un ochi in centrul de vizitare nu te costa nimic.

Leave a Comment