Ce au in comun un pusti de 12 ani, un celebru model Victoria’s Secret, gazda emisiunii Dirty Jobs si trupa Snow Patrol? TEDx, prima oara in Ploiesti

Din anul 1984, atunci cand a prins viata proiectul care aduna milioane de vizualizari in fiecare an, i-au calcat pragul vedete mondiale, trupe de succes, doctori, antreprenori, lideri, medici si chiar copii. Au fost prezentate idei de afaceri, aplicatii IT, probleme sociale ale lumii moderne. S-a discutat despre sex, familie, saracie, gunoi, politica internationala, economie sau business. S-a ras, uneori chiar s-a plans. S-a aplaudat sau a fost penibil. Dar indiferent de rezultat, a devenit viral. Acum, harta tarilor si oraselor de pe intreg mapamondul in care a fost infipt steagul “ideilor ce merita impartasite” a crescut. TEDx ajunge in Ploiesti.

tedx

Tedx, este un program de evenimente organizate local, care aduc oamenii impreuna pentru a impartasi o experienta similara, TED. TEDx este locul in care propozitii, aparent banale, devin citate. Tot TEDx este si locul in care indiferent de profesie, domeniu de activitate sau statut social, ai posibilitatea sa expui ideile tale unui public “interesat de oameni interesanti”.

Din seria evenimentelor TEDx au facut parte, de-a lungul timpului, celebritati precum celebrul model Victoria’s Secret, Cameron Russel, Mike Rowe, gazda emisiunii “Dirty Jobs” difuzata pe Discovery, sau chiar trupa Snow Patrol, care a dedicat o melodie comunitatii TED. Iar daca te intrebi ce ar putea sa caute un pusti de 12 ani pe o scena Tedx, raspunsul il afli tot de aici. Thomas Suarez, in varsta de 12 ani atunci cand a sustinut un discurs despre cum a inceput sa dezvolte, dintr-o joaca, aplicatii pentru iPhone, la TEDxManhattanBeach, a devenit unul dintre persoanele cu cel mai mare spike de audienta pe platforma internationala TED.

Si daca ai aflat pana acum cel putin un lucru nou, merita sa pierzi o conferinta TED?

Pe data de 30 Mai 2013, incepand cu ora 14:00 la Hotel Central, Sala Polivalenta, sub egida “Reinventing Community”…Reinventarea Comunitatii…intoarcerea la dialog ca forma de comunicarea si dezvoltare creativa a unei comunitati urbane, va avea loc prima conferinta TED din orasul Ploiesti.

Un eveniment cu vorbitori care provin din domenii si discipline diferite, fiecare cu interese, perspective si mesaje diverse; un eveniment la care pot asista maxim 100 de participanti si care ofera Ploiestenilor ocazia de a intra in contact cu idei, proiecte si oameni pasionati, care doresc sa impartaseasca gandurile, aspiratiile si interesele lor in jurul unor teme de actualitate.

Daca esti unul din cei care cred ca aducand impreuna oameni, companii si organizatii se pot genera idei noi si un nou tip de gandire si atitudine in orasul in care traiesti, atunci ai ocazia sa fii parte dintr-o comunitate care crede in puterea ideilor si poti contribui si tu la dezvoltarea unui forum local de discutii!

Pe 30 Mai 2013 vei putea lua parte la un eveniment de networking si schimburi de idei, intr-o atmosfera care sa stimuleze conversatiile care conteaza!

Pentru mai multe informatii despre eveniment si speakerii invitati: www.tedxploiesti.ro

Leave a Comment