Care Smartwatch Samsung ar trebui să cumpărăm in 2017?

Doriți dă cumpărați un smartwatch Samsung? Mai jos găsiți oferta actuală.

Ceasuri inteligente care dispun de un mare potential, elegante și atrăgătoare, ne pun în dilemă dacă vrem să cumpărăm unul din ele.

Care ar trebui să stea la noi la mână?

Vă prezentăm frumusețile din gama Samsung, și vă lăsăm satisfacția de a alege.

 

Samsung Gear S3 Classic & Frontier

Samsung S3 Classic & Frontier

Samsung Gear S3 Frontier, un ceas cu aspect robust, pentru cei pasionași de sport și aer liber.

Are LTE pentru o adevărată experiență. 1,3 inch, touchscreen AMOLED, 360×360 pixeli și o baterie care ține patru zile. Există, de asemenea GPS încorporat pentru a urmări activități cum ar fi alergare și mersul cu bicicleta,un ecran rotativ inteligent și capacitatea de a efectua și prelua apeluri de la încheietura mâinii.

Samsung Gear S3 Classic, design traditional, dă o notă de seriozitate și eleganță, făcut cu mare atenție la toate detaliile, arată ca un ceas de lux.

Aceleași caracteristici ca la Frontier mai puțin LTE, în plus are curea de piele.

Dacă vă plac smartwatches-urile, în funcție de preferințele vestimentare care le aveți – sport sau elegant – sunt o alternativă excelentă.

 

Samsung Gear S2

Samsung Gear S2

Are un design frumos și atrăgător cu fața rotundă, un ecran rotativ pentru o navigare ușoară în meniu. Similar cu un ceas normal, o senzație plăcută la purtare.

Există două versiuni, S2 și Classic S2, ambele care înglobeaza un ecran de 1,2 inch (30.2 mm), Super AMOLED, și o rezoluție de 360 x 360 pixeli, o baterie de 250 mAh, cu o autonomie de 2-3 zile. Protecție contra apei și prafului, certificare IP68. La fel ca originalul Gear S, ruleaza pe Tizen.

Un ceas pentru toate gusturile, face foarte multe lucruri și vine cu o mare diversitate de curele.

 

Samsung Gear FIT2

Samsung Gear FIT2

O brățară modernă și isteață care funcționează independent de un smartphone. Foarte confortabilă nu numai pentru activități de fitness, rulează Tizen – sistemul de casă a lui Samsung – cu acces la multe aplicații. Într-o gamă variată de culori atractive și apetisante.

Display cu un ecran somptuos 1.5 inch, 432 x 216 pixeli, 51.2 x 24.5 x 11.9 mm, greutate 30 grame.

Are GPS încorporat pentru urmărirea alergării și un monitor pentru ritm cardiac.

Daca doriți un dispozitiv pentru fitness și un SmartWatch, este o alegere minunată.

 

Samsung Gear S

Samsung Gear S

Samsung Gear S este un SmartWatch independent, elegant cu ecran curbat, afișaj Super AMOLED, pentru o purtare confortabilă, nu are nevoie de un smartphone pentru conectivitate.

Are capacitate 3G. – pentru apeluri și mesaje nu trebuie să fiți lângă telefon.

Cel mai mare SmartWatch Samsung un aspect ca pentru afaceri, cu 2-inch, o rezoluție de 480 x 360, una dintre cele mai bune. Are pachet de conectivitate GPS pentru urmărirea activităților fizice.

Dispune de senzori multipli și funcții de sănătate foarte bune.

Monitor de fitness, pentru menținerea sănătații

O experiență pentru libertatea de mișcare, ești mereu conectat la telefonul tău chiar dacă nu este lângă tine.

Un accesoriu util și necesar.

 

Samsung Gear Live

Samsung Gear Live

SmartWatches-ul lui Samsung, Gear Live preia din design de la fratele său, Gear 2 Neo, este aproape identic, face excepție poziția diferită a butonului fizic și lipsa unui LED în infraroșu.

Acesta dispune de un 1.63 inch,Amoled, rezoluție 320 x 320, rulează Android Wear, greutate 59 g, certificare IP67 – rezistent la praf, nisip si stropi

Nu este dependent de un smartphone.

 

Samsung Gear Fit

Samsung Gear Fit

Gear Fit a fost răspunsul inițial a lui Samsung la urmărirea activităților fizice și sportive. Are ecran curbat 1,84 inch, Super AMOLED. greutate27 g, dimensiuni 57.4 x 23.4 x 11.95 mm, baterie 210 mAh.

Heart Rate Monitor, o funcție folosită să măsori pulsul când ai nevoie, precum și alte informații utile în timpul exercițiilor fizice.

Este certificat IP67, așa cu nu trebuie să ținem seama de condițiile meteo atunci când facem sport.

Compatibil cu o serie de smartphone și tablete de la Samsung prin intermediul unor terțe aplicații.

Ecranul poate fi schimbat și decorat în funcție de stilul purtătorului

Este simpatic și poate fi ușor confundat cu o brățară.

 

Samsung Gear 2

Samsung Gear 2

Gear 2, are un ecran impresionant, 1.63 inch, Super AMOLED cu o rezolutie de 320 x 320 si o camera de 2MP, procesor: 1.0 GHz Dual Core, greutate 68 g, dimensiuni 36.9 x 58.4 x 10 mm, baterie: Li-Ion 300 mAh.

Puteți face fotografii cu ceasul.

Samsung Gear 2 are un design decent și display-ul este teribil.

 

Samsung Gear 2 Neo

Samsung Gear 2 Neo

Gear 2 Neo este un dispozitiv pentru fitness și pentru notificări de sistem. Are un afișaj superb, ecran Super AMOLED, are aproape toate caracteristicile de la Gear 2. Puteți să vă citiți mesajele și notificările primite, să efectuați și să primiți apeluri. Are senzor pentru ritmul cardiac și pedometru. Rezistent la apă și praf cu certificare IP67. O interfață simplă și intuitivă.

Pentru stil și eleganță.

 

Samsung Galaxy Gear

Galaxy Gear

Galaxy Gear este foarte mult un dispozitiv care țipă, “ne putem bate cu oricine de pe piață”. Are șuruburi pe partea din față. Șuruburi vizibile reale. Display 1,63 inch, sAMOLED, camera: 1.9 Mp cu Auto Focus, greutate 73 g, dimensiuni 36.8 x 56.6 x 11.1 mm, acumulator Li-Ion 315 mAh.

Samsung Galaxy Gear dispune de pedometru pentru a ține evidenta activitatilor fizice, înregistrează numarul de calorii arse, și numarul de pași sau distanța parcursă.

Un accesoriu pentru cei eleganți și distinși, finisaj și design subtil.

Tot ce produce Samsung, este caracterizat prin calitate, precizie și design, iar ceasurile smart din portofoliul firmei nu fac excepție de la această regulă.

Prin prin smartwatches-urile ce le purtăm vom fi mereu conectați cu tehnologia și inteligența.

Leave a Comment