CAMERA SUPRVEGHERE. Clipe de groaza petrecute la Primiri Urgente la Spitalul Judetean Ploiesti. Un medic a fost batut de rudele unei paciente. VIDEO

Un medic de garda a fost snopit in bataie in unitatea de primiri urgenta. Clipele socante s-au derulat chiar la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti. Si totul din cauza apartinatorilor unei paciente ce a sosit la spital pentru a fi tratata, care au atacat medicul de garda. Motivul ramane insa necunoscut. Victima s-a ales cu mai multe fracturi si leziuni, iar acum se afla in concediu medical pentru 45 de zile.

meic batut

Nimic nu parea iesit din comun la Unitatea de primiri urgente din cadrul Spitalului Judetean Ploiesti. Cand deodata pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din spital, se observa cum, un medic este imbracit si trantit la pamant. Victima este medicul generalist Bogdan Constantinescu iar agresorul unul dintre apartinatorii unei paciente ce a venit sa se trateze in cadrul spitalului.

Femeia in varsta de 37 de ani, s-a prezentat la Spitalul Judetean cu diagnosticul de distonie neurovegetativa. Momentan nu se cunosc cauzele pentru care Alfredo Mantu, in varsta de 20 de ani, unul dintre apartinatorii femeii, a agresat medicul de garda.

In urma cazaturii doctorul Bogdan Constantinescu a suferit mai multe vatamari corporale, printre care 3 degete rupte de la un picior, fiind in concediu medical pentru o perioada de 45 de zile. Surse neoficiale sustin ca femeia nu ar fi avut asigurare de sanatate, astfel ca medicul nu ar fi putut sa o trateze, de aici pornind si incidentul. Din pacate cazul nu este unul singular.

In plus, a fost intocmit si un referat de catre ITM Prahova, avand in vedere ca incidentul s-a petrecut in timpul orelor de serviciu. La Spitalul Judetean Ploiesti numarul pacientilor primiti zilnic in unitatea de primiri urgente este unul semnificativ.

Mai grav este faptul ca paznicul ce ar fi trebuit sa asigure paza, lipsea in acel moment. Astfel unitatea medicala va cere si un raport la societatea de paza, si va demara si o ancheta la nivel intern.

Leave a Comment