A calcat pedala de acceleratie prea tare si era gata sa sara peste pod, in apele Teleajenului. Explicatia soferului pe care oamenii legii nu o cred. VIDEO

Viteza excesiva la volan ar fi putut avea urmari tragice, dupa ce soferul unei masini a pierdut controlul autoturismului si s-a urcat pur si simplu peste un parapet de la marginea drumului.

PicMonkey Collage

Din cauza impactului puternic, rezervorul plin cu combustibil s-a fisurat pe loc, iar scurgerea de produs inflamabil ar fi putut declansa oricand o deflagratie. Peste toate acestea, mai exista si riscul ca soferul sa isi vada automobilul cazut peste pod, chiar in apele Teleajenului. Din acest motiv, a fost nevoie inclusiv de interventia pompierilor.

Accidentul s-a produs pe DN 1B, la iesirea din Ploiesti, spre Bucov. Un barbat din Albesti Paleologu se indrepta spre casa atunci cand a pierdut controlul volanului chiar pe podul deasupra Raului Teleajen.

Politistii insa il contrazic pe sofer si sunt de parere ca barbatul avea viteza.

Pentru a repune masina pe roti a fost nevoie de interventia pompierilor.

Nimeni nu a fost ranit, in urma incidentului. Tocmai de aceea soferul se va alege doar cu o amenda pentru neadaptarea vitezei.>

Leave a Comment