BOMBA DE SUB BLOC / VIDEO

bomba-din-al-doilea-razboi-mondialMuncitorii care efectuau lucrari de pregatire a terenului, pentru constructia unui bloc in zona de Vest a Ploiestiului, au ramas muti de uimire cand cupa escavatorului a ridicat altceva, decat pamant. Acestia au dat peste un proiectil, in stare functionala, din al doilea Razboi Mondial. Oamenii au sunat de urgenta la 112, iar la fata locului au sosit imediat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova.
O zi obisnuita pe un santier din vecinatatea fostului stadion Astra, a fost zdruncinata de o descoperire “explozibila”. Muncitorii care efectuau sapaturile, au dat peste o bomba de aproape 250 kilograme din al doilea Razboi Mondial. Speriati acestia au cerut imediat ajutorul lucratorilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, care au ajuns in cel mai scurt timp la fata locului.
Mai multe echipaje ale ISU Prahova, dar si masini ale politiei au insotit autovehicilul cu care a fost transportata bomba, pana in poligonul din localitatea Rafov, acolo unde va fi detonata.
redactor: Cristi Georgescu
operator: Silviu Moise

Leave a Comment