Basescu: Doamna Firea este o santajista bine crescuta la scoala turnatorului Felix

basescu4

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca senatoarea Gabriela Firea este o „santajista bine invatata la scoala turnatorului Felix”.

„Am sa-i transmit si un mic mesaj senatoarei santajiste Gabriela Firea, aducandu-i aminte ca a fost condamnata la plata a 1.000 de lei pentru santajimpotriva unui membru CNA. I-as aduce aminte si de santajul public pe care l-a facut la adresa presedintelui CJ Ilfov ca sa aprobe proiecte de care avea nevoie sotul ei. E crescuta bine la scoala turnatorului Felix.

Am inteles ca Ponta vrea s-o ia purtator de cuvant, eu ii dau un sfat: sa n-o ia. Poarta ghinion femeia asta, oricarui barbat pe care spune ca-l sprijina. Sa-si aduca aminte ce rezultat a avut Mugur Isarescu, cand ea a fost purtatorul sau de cuvant in timpul unei campanii prezidentiale. Doamna senator s-a simtit lezata ca as fi spus sa priveasca mai atent in ograda sotului ei, era o recomandare amicala. Am spus ca exista riscul ca intr-o zi sa nu il gaseasca acasa, facand referire la faptul ca domnul Pandele este capitan de cursa lunga, ca si mine, iar concediile le luam cumulate, cate 3 luni si ceva, insa unii plecau mai devreme din concediu sa isi caute vapor sa plece in cursa”, a spus Basescu.

„Nu e un atac la o femeie, e un atac la o santajista care pretinde sa fie respectata ca senator al Romaniei, dupa ce a facut bine scoala turnatorului Felix”, a adaugat seful statului. Presedintele a spus ca senatoarea a lansat minciuna legata de faptul ca firma care a vandut terenul in Nana este inactiva si nu putea emite chitanta.

“Doamna senator Firea, altfel o santajista de profesie, lanseaza o alta minciuna, ca firma ar fi fost inactiva si nu se putea face chitanta. Sigur ca pentru un santajist nu e nevoie sa stii prea multa carte, dar pamantul si la Comisie au toate documentele de achizitie, nu s-a vandut pe chitanta, ci pe baza unui contract de vanzare-cumparare, nu era nevoie, pentru ca sunt scutite de plata TVA-ului. Deci minciunile senatoarei santajiste Firea au fost doar de natura sa creeze niste bule de dezinfoareme”, a spus Basescu.

Leave a Comment