Autoritatile ii cauta in continuare. Barbatul din Baltesti care si-a omorat tatal si a fugit cu fiul sau de 12 ani este de negasit de sase zile. VIDEO

Prahoveanul de 33 de ani, din localitatea Baltesti, care si-a omorat tatal cu bestialitate, si a fugit apoi cu baiatul sau de 12 ani, este in continuare cautat de oamenii legii. Atat el, cat si fiul sau. In satul din care a plecat, rudele si apropiatii nu isi pot explica inca gestul extrem la care a recurs barbatul si il indeamna sa se predea. La scoala unde invata baiatul sau, profesorii ii pun in contiuare absente minorului, despre care nu se mai stie nimic. Autoritatile au intrat in alerta si printre altele au organizat filtre la iesirea din oras, pentru a da de urma lor.

criminal disparut copil

Prahoveanul de 33 de ani care si-a omorat cu bestialitate tatal, si a fugit apoi cu baiatul sau de 12 ani, nu a fost inca gasit. Tragedia de care se face vinovat omul s-a petrecut in weekend-ul trecut, in comuna Baltesti. Intors de la un priveghi, s-a luat la cearta cu tatal sau si totul s-a terminat cu o bataie. In zorii zilei urmatoare, familia a descoperit nenorocirea. In satul Baltesti, rudele si cunoscutii nu isi pot explica nici acum gestul barbatului.

Rudele criminalului se tem ca acesta ar putea recurge la un alt gest extrem.

Profesorii lui Mihai Alexandru, fiul de 12 ani al barbatului, disparut si el de acasa, spun despre acesta ca venea frecvent la scoala, desi nu era cel mai bun la invatatura. Elev in clasa a sasea, Mihai a fost in tot acest timp trecut absent in catalog.

Apropiatii si cunoscutii vor ca omul, care se face vinovat de oribila crima, sa se predea si sa nu complice mai mult situatia in care se afla.

Pe numele barbatului a fost emis mandat de urmarire, iar copilul dat disparut. Autoritatile sunt in continuare in alerta, si il cauta, insa fara succes pana acum. Au fost organizate filtre la iesirea din Ploiesti, masini verificate la sange, si soferi sfatuiti sa sune de urgenta, daca dau de urma lor.

Minorul Mihai Alexandru, de 12 ani, din localitatea Baltesti, purta la data disparitiei o jacheta din fas de culoare albastru si pantaloni de tip blue-jeans de culoare albastru. Are 160-165 de centimetri inaltime, constitutie astenica, par negru si ten masliniu.

minor disparut

Semnalmentele barbatul sunt: inaltimea: intre 1,75 si 1,80, o constitutie robusta, ochi negri si ten masliniu. In momentul disparitiei acesta purta o geaca de fas si pantaloni din stofa de culoare inchisa. Omul are si un semn particular, un tatuaj in forma de scorpion pe gat spre urechea dreapta.

SUSPECT

Persoanele care pot oferi informatii care sa conduca la gasirea copilului dar si a tatalui sunt rugate sa sune la numarul unic de urgent – 112, ori sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.

Leave a Comment