Au fost primiti de niste vecini dupa ce au fost evacuati din casa. Drama familiei Florea din Breaza este departe de a se fi sfarsit. VIDEO

Pentru familia Florea, din Breaza, evacuata din propria locuinta dupa 30 de ani de procese, cosmarul este departe de a se fi terminat. Dupa ce oamenii au vazut cum toata agoniseala lor de o viata este scoasa din casa, acum li s-a intins si o mana de ajutor. Niste vecini ii gazduiesc peste noapte, pentru a avea un acoperis deasupra capului. Insa prin rotatie au grija si de lucrurile lor pe care le-au depozitat in aceeasi curte din care au fost scosi. Vor sa isi faca dreptate, spun membrii familiei Florea, si sa demonstreze ca ceea ce s-a intamplat este un abuz care a plecat de la un posibil fals in acte.

6

Dupa 30 de ani in care s-a judecat pe o casa lasata mostenire, familia Florea a fost evacuata din propria locuinta. Oamenii au ramas de pe o zi pe alta fara un acoperis deasupra capului. Niste vecini le-au sarit in ajutor dupa ce au aflat prin ce cosmar au trecut.

In mod paradoxal, mandatul de evacuare privea doar imobilul construit in curtea familiei Florea. Din acest motiv, oamenii si-au scos lucrurile din casa si le-au depozitat in spatele locuintei.

Oamenii isi pun acum speranta in apelul din data de 5 iunie de la Tribunalul Prahova, atunci cand spera ei sa se faca dreptate.

Citeste si:  Caz socant in Breaza. Familia Florea a fost evacuata din casa dupa 30 de ani de procese, din cauza unui posibil fals in acte. VIDEO

Doamna Aneta, mama lui Dan, pune totul pe seama cumnatei ei, sora sotului, Viorica Lungu, cea care ar fi vandut mostenirea familiei catre o terta persoana, in urma unui eventual fals in declaratii comis chiar de Viorica Lungu si de mama acesteia. De altfel, acelasi lucru a fost consemnat si de procurorul de la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina, cel care a instrumenat in 2007 cauza.

In cuprinsul contractului de vanzare cumparare prin care Florea Constantin, sotul doamnei Aneta, a dobandit proprietatea imobilului, s-a mentionat “casa ce vindem am construit-o eu, Florea Alexandrina, impreuna cu sotul meu, Florea Constantin, in timpul casatoriei si mostenire de la acesta conform certificatului de mostenitor.

Contrar acestei declaratii, in cuprinsul contractului de vanzare cumparare dintre Florea Alexandrina si Viorica Lungu, s-a mentionat ca “imobilul (terenul si locuinta) este proprietatea mea, vanzatoarea, prin inzestrare cu ocazia casatoriei de peste 50 de ani, de la mama mea, Onisca Reveica si eu cumparatoarea declar ca am cunostinta ca imobilul a fost dobandit de vanzatoare asa cum s-a mentionat mai sus.

Cu alte cuvinte, aceleasi persoane au declarat lucruri diferite despre acelasi imobil in contracte diferite. Dar mai nou, actele mai scot la suprafata o alta problema. Mai precis, aceeasi bucata de teren a fost instrainata de doua ori, catre persoane diferite.

Victima colaterala acum este si Denisa, fetita Lorenei, viitoarea sotia a lui Dan, care locuieste in aceeasi casa. La 10 ani, copila s-a intors de la scoala si a inteles ca nu va mai avea unde sa doarma noptile.

Oamenii spera acum ca justitia sa le dea castig de cauza, dupa 30 de ani in care au platit scump pentru un act care are la baza posibile declaratii false.

1 Comment

  1. CRISTI says:

    3o DE ANI-DEMN DE CARTEA RECORDURILOR.INCA ODATA MAMA JUSTITIE ISI ARATA MUSCHII.OARE CEI CE JUDECA ACEST CAZ MAI AU CEVA MATERIE CENUSIE IN CARCASA DE PE UMERI??? RUSINE-RUSINE -RUSINE

Leave a Comment